Βαθμολογία

«Να καθιερωθώ στον Άρη και να επιστρέψουμε στη Σούπερ Λιγκ»

Ημέρα media day ήταν η Πέμπτη (10/3) για τον Άρη και ο Μάρκος Ντούνης αναφέρθηκε στα όνειρα που έχει φορώντας τη φανέλα των Θεσσαλονικέων. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, λοιπόν, τόνισε ότι θέλει να καθιερωθεί στους «κίτρινους» και να αγωνιστεί μαζί τους στη Σούπερ Λίγκα, ενώ μίλησε και για τα εναπομείναντα παιχνίδια της ομάδας του στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

«Η ομάδα να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ. Να καθιερωθώ στην ομάδα και να πετύχουμε μαζί πολλά πράγματα.

Θέλουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια που απομένουν, ξεκινώντας από την Καλαμαριά. Θέλουμε να τελειώνουμε μαθηματικά με την άνοδο και από εκεί και πέρα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος.

Όλα τα παιχνίδια, πρέπει να τα κερδίσουμε. Πιστεύω ότι στα επόμενα 2-3 ματς θα τελειώσουμε και μαθηματικά με την άνοδο. Από εκεί και πέρα θα παίξουν και κάποια άλλα παιδιά, ώστε ο προπονητής να δει ποιους θα κρατήσει και τη νέα χρονιά.

Αρχικά η σεζόν ήταν δύσκολη. Η ομάδα φτιάχτηκε σε μία νύχτα και ήρθαν αρκετοί παίκτες χωρίς προετοιμασία, με έναν καινούργιο προπονητή. Από εκεί και πέρα, όμως, πήραμε τις νίκες που θέλαμε από την αρχή της χρονιάς και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για εμάς.

Έχει μικρή σημασία ποιος βάζει το γκολ. Η ουσία είναι να κερδίζει η ομάδα. Μακάρι να σκοράρω κι άλλα γκολ, όπως και οι συμπαίκτες μου, για να πετύχει ο Άρης τους στόχους του», δήλωσε ο Ντούνης.

Στη media day μίλησε και ο Νίκος Τσουμάνης, λέγοντας αρχικά: «Η διαφορά δεν μας καθησυχάζει καθόλου. Μέχρι το τέλος θα πάμε με αυτό το σκεπτικό, δεν υπάρχει περίπτωση να χαλαρώσουμε. Όσον αφορά το παιχνίδι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, αν είμαστε αυτοί που πρέπει. Σίγουρα έχει καιρό να γίνει ένα ματς με τοπικό ενδιαφέρον, όπως αυτό με την Καλαμαριά, αλλά είμαστε Άρης και θα πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Δεν έχουμε το μυαλό μας στο τι θα γίνει του χρόνου. Κοιτάμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα μόνο με νίκες και απο εκει και πέρα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει από τους υπεύθυνους του τμήματος».

Από εκεί και πέρα, είπε:

Για το αν υπάρχει κίνητρο: «Το κίνητρο είναι πώς θα φτάσουμε την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ»

Για το αν τα εναπομείναντα ματς θα είναι ένα κριτήριο για να κρατήσουν τη θέση τους οι παίκτες στο ρόστερ και της επόμενης σεζόν: «Σίγουρα υπάρχει, αλλά από την αρχή της χρονιάς θα έπρεπε όλοι παιχνίδι με το παιχνίδι να αποδείξουμε ότι αξίζουμε τη θέση μας στο ρόστερ και από εκει και πέρα θα κρίνουν οι προπονητές».