Βαθμολογία

Συνάντηση με το δήμο Ζακύνθου η ομώνυμη ομάδα

Συνάντηση με μέλη του δήμου Ζακύνθου είχαν την Τετάρτη (9/3) ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ομώνυμης ομάδας. Στο επίκεντρο της συζήτησης του δημάρχου Παύλου Κολοκοτσά και των συνεργατών του με τους Στέλιο Γούναρη και Νίκο Κοντονή ήταν η σωστή λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου.

Ο Κολοκοτσάς ενημέρωσε τους διοικούντες το σύλλογο του Ιονίου για όλες τις προσπάθειες που καταβάλλονται, προκειμένου να αποκτηθεί η δυνατότητα διεξαγωγής βραδινών αγώνων. Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό, τα μέλη του δήμου επεσήμαναν ότι το ετήσιο κόστος για το Στάδιο ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του δήμου Ζακύνθου: «Ο Δήμαρχος ενημέρωσε διεξοδικά τους παράγοντες της Ζακυνθινής ομάδας για τα έργα που πρόκειται να γίνουν το επόμενο διάστημα στο Δημοτικό Στάδιο Ζακυνθίων Ολυμπιονικών και τα οποία έχει εξαγγείλει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με κύρια προτεραιότητα αυτό του φωτισμού, ώστε να έχει τη δυνατότητα ο ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ να δίνει βραδινούς αγώνες, που είναι μια από τις απαραίτητες προϋποθέσεις για μια ομάδα Β´ Εθνικής.

Επίσης, έγινε ενημέρωση για όλες τις προσπάθειες που καταβάλλονται, προκειμένου το δημοτικό στάδιο να συντηρείται και να λειτουργεί άψογα, με τον κ. Κολοκοτσά να επισημαίνει ότι το ετήσιο κόστος ξεπερνά τις 200.000 ευρώ, χρήματα που καλύπτονται πλήρως από το Δήμο Ζακύνθου.

Συμφωνήθηκε ότι εις το εξής για το οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται θα υπάρχει επικοινωνία μεταξύ του Δημάρχου Ζακύνθου και του προέδρου της ομάδας, κ. Γούναρη, ώστε να επιλύεται άμεσα.

Σκοπός του Δήμου Ζακύνθου είναι να συντηρηθούν όλα τα γήπεδα και οι λοιπές ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του νησιού μας, αφού αφορούν τη νεολαία μας, για την οποία ο Δήμαρχος έχει δείξει την ευαισθησία του καθ´ όλη τη διάρκεια της ζωής του».

Πηγή ΦΩΤΟ: zantemats.gr