Βαθμολογία

Ο Απόλλων Λάρισας στον Βόλο

Για την 1η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, ο Απόλλων Λάρισας αγωνίζεται την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016, στον Βόλο και συγκεκριμένα στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς» με την Νίκη Βόλου.

Ο Κυπελλούχος Λάρισας έχει σκοπό να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να κυνηγήσει το αποτέλεσμα που θα του δώσει τη πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Απόλλων Λάρισας δεν παραγνωρίζει το γεγονός ότι η αντίπαλος της, είναι ένας καλός σύλλογος Γ” Εθνικής κατηγορίας, με υψηλές βλέψεις, αλλά οι περισσότεροι παίκτες της λαρισινής ομάδας με εμπειρία ανώτερων κατηγοριών θα προσπαθήσουν να πράξουν τα δέοντα και να τιμήσουν την «κυανόλευκη» φανέλα.

Ο Μιχάλης Ζιώγας αναμένεται να ξεκουράσει κάποιους παίκτες ενόψει και του ερχόμενου αγώνα πρωταθλήματος και πάλι εκτός έδρας με τον Σμόλικα στην Φαλάνη το Σάββατο 12/03/16, όμως έχει ετοιμάσει την ομάδα του, για να ανταποκριθεί στις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3μμ. και ορίσθηκε να το διευθύνει ο κ. Καρατέρπος του συνδέσμου Κοζάνης.

- Οι Λαρισαίοι φίλαθλοι που θα μεταβούν στον Βόλο, θα φιλοξενηθούν στην πέταλο του γηπέδου της Ν.Ιωνίας που βρίσκεται επί της Μαιάνδρου, ενώ το εισιτήριο, όπως ανακοίνωσε η γηπεδούχος ομάδα θα τιμάται 10 ευρώ.