Βαθμολογία

Αντωνίου: «Θέλουμε τη νίκη και την πρόκριση»

Τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ξεκινά την Τετάρτη (9/3) η Σπάρτη και μάλιστα υπάρχει εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναργειακό για την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου στο πρόγραμμα.

Η 18άδα για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του θεσμού θα γίνει γνωστή λίγο πριν τη σέντρα, ενώ ο τεχνικός της ομάδας της Λακωνίας τόνισε με δηλώσεις του την Τρίτη (8/3) πως υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς και τιμωρίες παικτών, αλλά ο στόχος βέβαια είναι η νίκη επί των «λύκων» και η πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Είναι παιχνίδι Κυπέλλου με ιδιαίτερο χρώμα, καθώς θα αναμετρηθούν οι δυο διεκδικήτριες του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Εμείς θα παίξουμε για τη νίκη και την πρόκριση, έχοντας βέβαια σε λίγες μέρες το παιχνίδι με τη Χαλκίδα που “καίει”.

Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα από τιμωρίες και τραυματισμούς, αλλά θέλουμε να πάρουμε το παιχνίδι και φυσικά να περάσουμε στην επόμενη φάση και να διαγράψουμε από τη μνήμη μας το πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος, το οποίο θεωρούμε μια κακή παρένθεση», είπε ο Αντωνίου.