Βαθμολογία

Δημόπουλος: «Η ομάδα μου κατέρρευσε»

Ο Θανάσης Δημόπουλος απέδωσε στα συνεχόμενα ταξίδια την κυριακάτικη (6/3) ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Δεδομένου ότι μεσοβδόμαδα ο Πανελευσινιακός αγωνίστηκε με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, ο παράγοντας κούραση έπαιξε το ρόλο του, ωστόσο ο προπονητής του παραδέχθηκε ότι η νίκη των γηπεδούχων ήταν δίκαιη.

Οι δηλώσεις του Δημόπουλου: «Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο σαν ομάδα. Είχαμε και μία ευκαιρία με τον Γιαννιτσάνη να κάνουμε κάποιο γκολ αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ότι το ματς ανήκε ολοκληρωτικά στην Αναγέννηση. Η ομάδα μου κατέρρευσε.

Δε θέλω να δικαιολογήσω την ομάδα μου αλλά παίξαμε την Τετάρτη με την Παναχαϊκή σε ένα δύσκολο γήπεδο και είχαμε δύσκολο παιχνίδι. Ταξίδι στην Πάτρα, ταξίδι και στην Καρδίτσα, οπότε φυσιολογικά οι παίχτες είχαν μία κούραση πάρα πολύ μεγάλη. Η Καρδίτσα σήμερα ήταν πιο φρέσκια στο 2ο ημίχρονο, είχε πολλές ευκαιρίες, βγαίνοντας από τα πλάγια και φυσιολογικά ήρθε η ήττα.

Η νίκη της Καρδίτσας είναι δίκαιη. Εύχομαι καλή συνέχεια. Εμείς θα το παλέψουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι όπως έχουμε πει γιατί όπως και να το κάνουμε η κατηγορία είναι δύσκολη».