Βαθμολογία

Κάκογλου: «Τρεις βαθμοί χωρίς την ίδια απόδοση»

Στην αποτελεσματικότητα του Πανσερραϊκού παρά το γεγονός ότι δεν έπιασε την ίδια απόδοση με προηγούμενα ματς στάθηκε ο Νικηφόρος Κάκογλου. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Παναχαϊκή, ο βοηθός του Πάουλο Κάμπος ευχαρίστησε τον κόσμο των «λιονταριών» για τα πολλά χιλιόμετρα που έκαναν για να βρεθούν στο Παμπελοποννησιακό, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του στον αντίπαλο.

Οι δηλώσεις του Κάκογλου: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα ιστορικό σωματείο, το οποίο έχει και αρκετά προβλήματα όπως γνωρίζουμε όλοι. Θεωρώ ότι η Παναχαϊκή αυτά τα προβλήματα τα άφησε έξω από το γήπεδο, μας δυσκόλεψε αρκετά, είχε πάθος, είχε διάθεση, έτρεξε αρκετά μέσα στο γήπεδο και προσπάθησε να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα.

Εμείς, από την πλευρά μας, ήρθαμε να συνεχίσουμε ένα σερί που έχουμε ξεκινήσει εδώ και κάποιες αγωνιστικές και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Καταφέραμε ακόμα μία φορά να πάρουμε τους τρεις βαθμούς χωρίς να έχουμε την ίδια απόδοση με προηγούμενα παιχνίδια, αλλά θεωρώ ότι είναι θετικό οι τρεις πόντοι που μας ενδιαφέρουν σε κάθε ματς.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να μας ακολουθήσει σε αυτό το δύσκολο και μεγάλο ταξίδι. Συγχαρητήρια ξανά στα παιδιά, προσπάθησαν, έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Παναχαϊκής, να βρει λύση στα θέματα που έχει και να μπορέσει να συνεχίσει στο πρωτάθλημα μέχρι τέλους».

Ο Δημήτρης Γιάντσης, από την πλευρά του, επεσήμανε: «Σήμερα ήρθαμε να παίξουμε ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι παρά τα προβλήματα της Παναχαϊκής. Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Νομίζω η ομάδα μου μετά το 15λεπτο πατούσε καλά, στην αρχή δεν μπήκαμε καλά. Διαχειριστήκαμε καλά το ματς.

Ήμασταν και λίγο τυχεροί στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, όπου η Παναχαϊκή θα μπορούσε να ισοφαρίσει. Εμείς συνεχίζουμε, έχουμε κάνει ένα σερί τώρα, θέλουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε.

Θέλω να ευχηθώ στην Παναχαϊκή καλή επιτυχία, καλή δύναμη γιατί όταν ήρθα πέρυσι ως αντίπαλος εδώ με τη Λάρισα για τα πλέι οφ είχε άλλο κλίμα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βρει λύση στα προβλήματά της».