Βαθμολογία

Βοσνιάδης: «Κερδίσαμε σπουδαίο αντίπαλο και συνεχίζουμε»

Άλλο ένα βήμα για την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα έκανε την Κυριακή (6/3) η Κέρκυρα με τη νίκη της κόντρα στα Τρίκαλα, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να εμφανίζεται σοβαρός και μετρημένος στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός των Φαιάκων, λοιπόν, τόνισε ότι το τρίποντο ήρθε επί ενός σπουδαίου αντιπάλου, για να υπογραμμίσει ότι η προσοχή στρέφεται στα επόμενα παιχνίδια, προκειμένου με τη συσπείρωση όλων να συνεχιστούν τα νικηφόρα αποτελέσματα. Παράλληλα, ο Βοσνιάδης δεν παρέλειψε να απονείμει τα εύσημα και στον κόσμο για τη συμπαράστασή του.

Αναλυτικά, δήλωσε: «Ένα σπουδαίο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε από τα τελευταία της χαρτιά για άνοδο. Ήμασταν καλοί τακτικά, προσπαθήσαμε να μην κινδυνέψουμε, παρότι είχαμε κόντρα άνεμο στο πρώτο ημίχρονο.

Προσπαθήσαμε να πάμε οργανωμένα την μπάλα προς την αντίπαλη περιοχή. Στο δεύτερο μέρος βρήκαμε τη φάση που σκοράραμε, είχαμε μερικές ακόμα καλές στιγμές, όπως με τον Μπαλντοβαλίεφ. Και ο αντίπαλος βέβαια είχε στο ξεκίνημα του β' μέρους δύο καλές φάσεις. Συνεχίζουμε ήρεμα. Κερδίσαμε σπουδαίο αντίπαλο και συνεχίζουμε.

Συγχαρητήρια στον κόσμο που μας στήριξε, όταν πήγε η ομάδα να κολλήσει, και μας εμψύχωσε. Συνεχίζουμε συσπειρωμένοι όλοι, παιχνίδι παιχνίδι, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει για να αλλάξουμε κατηγορία».