Βαθμολογία

Γεωργιάδης: «Τεράστιο το επίπεδο της προσπάθειας»

Δικαιωμένος από τις προσπάθειες του ίδιου και των παικτών του εμφανίστηκε ο Κώστας Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το κυριακάτικο (6/3) ματς με τα Χανιά. Ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, πάντως, στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες και τον κακό αγωνιστικό χώρο.

Οι δηλώσεις του Γεωργιάδη: «Είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα και είναι η συνέχεια της προσπάθειας που κάνουν αυτά τα παλικάρια στους τελευταίους αγώνες που δουλεύουμε μαζί, αλλά και το αποτέλεσμα των προπονήσεων τους.

Το επίπεδο της προσπάθειας είναι τεράστιο, η συγκέντρωσή τους είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό και νομίζω πως αξίζαμε και στους δύο προηγούμενους αγώνες να πάρουμε το τρίποντο της νίκης. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε πάρα πολλές προϋποθέσεις και αρκετές φάσεις τόσο στα στατικά που είχαμε, αλλά και με συνδυασμούς.

Νομίζω ότι θα έπρεπε να είχαμε μεγαλύτερη προσοχή και σε έναν τόσο κακό αγωνιστικό χώρο, αφού μπορείς να δημιουργήσεις τόσες φάσεις, πρέπει να τελειώσεις το παιχνίδι. Πρέπει να βάλεις δύο και τρία τέρματα. Από τη στιγμή που δεν το καταφέραμε προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Με την εμπειρία τους οι ποδοσφαιριστές κατάφεραν να διαχειριστούν το παιχνίδι και να πάρουμε ένα τρίποντο που είναι ψυχολογικά και βαθμολογικά πολύ σημαντικό για εμάς. Όταν προσπαθείς να πείσεις αυτούς τους ποδοσφαιριστές να αλλάξουν το αγωνιστικό τους στυλ τόσο στο παιχνίδι, όσο και στις προπονήσεις είναι λογικό να καρπωθούν την επιτυχία».