Βαθμολογία

Ωραίο παιχνίδι χωρίς νικητή στη Βαμβακού!

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Κοιλάδα σε ένα ματς που κρίθηκε στο φινάλε. Στο 1’ ο Σιούτας κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκέρσι Καζάνι, όμως ο ο Μητσόπουλος απέκρουσε.

Στο 50΄από κάθετη του Μακρή, ο Τσούλης βγήκε τετ α τετ, πέρασε και τον τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 56’ο Τέλιος σούταρε, η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυντικού της Βαμβακού και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 86’  κόρνερ του Γκέρσι Καζάνι και ο Δημήτρης Σιούτας έκανε το 1–2. Στο 93’ ο Μακρής εκτέλεσε κόρνερ, ο Γιόβαρης έπιασε τη κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2.

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Μητσόπουλος, Αρσενόπουλος, Τσούλης, Μπούρης, Βότσης, Μαργαριτόπουλος (35′ Γκόβαρης), Φλώρος, Ξυνογαλάς (70′ Ανδρεόπουλος), Βόπης, Αζάς (80′ Τσιτσιφλής), Μακρής.

Κοιλάς Κοιλάδα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Τέρπος, Ανδρεάκης, Αβραμούλης, Τριανταφύλλου, Τέλλιος, Ευθυμιάδης (70′ Μπούρης), Κυριάκος, Γκομοσίδης (85′ Σαρούδης), Καζάνι Κ., Σιούτας (90′ Μπούρας), Καζάνι Γκ.

Διαιτητική τριπλέτα: Κυρίτσης, Τζιμούρτος, Σπανούλης.