Βαθμολογία

Βήμα παραμονής το Κουλούρι!

Ο Άρης Κουλουρίου κέρδισε με ανατροπή με 2–1 την Δόξα Υπέρειας και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή. Σε περιπέτειες έμπλεξε η Υπέρεια. Η Δόξα Υπέρειας προηγήθηκε στο σκορ στο 34’ με τον Κερμελίδη, ο Άρης Κουλουρίου όμως πήρε το φινάλε τη νίκη!

Στο 55’ ο Κοττάκος με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με τον Τόλη Καρλιγκιώτη στο 88’ με σουτ έξω από την περιοχή, να κάνει την ολική ανατροπή!

Η Δόξα Υπέρειας είχε και δύο δοκάρια με τον Δημήτρη Παλιούρα. Παράπονα από την διαιτησία έχουν οι φιλοξενούμενοι. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο εκφράζοντας τα έντονα παράποντα τους για την διαιτησία του κ. Ρουπέλα, θεωρώντας πως τους αδίκησε στο παιχνίδι.

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράτζης): Παπαγούλας, Καρλιγκιώτης Μ., Καλογερόπουλος, Μιχόπουλος, Χριστοδούλου (75′ Νεράτζης), Κάτσης, Φασούλας (80′ Καρλιγκιώτης Απ.), Γαρυφαλλόπουλος (80′ λ.τ. Ανδρέου), Κοττάκος, Συρούκης, Παπαγεωργίου.

Δόξα Υπέρειας (Βασίλης Τσιανάκας): Παπαδόπουλος Αντ., Κερμελίδης (Βαΐτσης), Παλιούρας, Γκατζόγιας Δ., Μαργαριτόπουλος, Τασιόπουλος, Παπαδόπουλος Απ., Ευθυμιάδης, Γούναρης, Τσιούρης Γ., Κλιάφας Β.

Διαιτητική τριπλέτα: Ρουπέλας, Παπαχατζής, Καλισόπουλος.