Βαθμολογία

Νίκη – ανάσα για την Ομόνοια!

Η Ομόνοια πήρε μια σημαντική νίκη – ανάσα με  2 – 1 κόντρα στους Λύκους. Οι Λύκοι κατάφεραν να άνοιξαν το σκορ με τον Δημήτρη Βλιώρα, που στο 23’ με σουτ μέσα από την περιοχή, έδωσε το προβάδισμα για το 0-1.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Στο 34′ η Ομόνοια ισοφάρισε. Η μπάλα έφτασε στον Γιαννακό που από τα δεξιά και και με παράλληλο γύρισμα στην εστία του Κωνστάντου, έδωσε έτοιμο γκολ στον Βούκουτο για το 1-1.

Στο 36’ ο Γκένι Μαρβατάι βρέθηκε απέναντι από τον Κοσμά, πλάσαρε, όμως ο τελευταίος του είπε τον σταμάτησε! Στο 74’ ο Θύμιος Μπέτσης που με σουτ έξω από την περιοχή, πέτυχε το 2–1.

Στο 80′ σε εκτέλεση φάουλ του Σωκράτη Φακίτσα, η μπάλα βρήκε σε σώμα ποδοσφαιριστή των Λύκων και εν συνεχεία σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας της Ομόνοιας!

Οι Λύκοι τελείωσαν το παιχνίδι με εννέα ποδοσφαιριστές, καθώς ο Γκαλμποκίνης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, ενώ ο Θάνος Δάλλας αποχώρησε ως τραυματίας κι ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές για τους φιλοξενουμένους.

Ομόνοια (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Αργύρης, Κόκοβας, Τζήμας, Νάνος (55′ Πατέτσος), Μπέτσης, Κακάμης, Γιαννακός, Βούκουτος, Πλίτσης (46′ Μπίλης), Μακρυνίκας (50′ Τσάτος).

Α.Ε. Λύκων (Λευτέρης Λελέδης – Σάκης Καλαμάς): Κωνστάντος, Ποντίκας, Καψάλης, Μεμάι (65′ Σκύφτας), Νικάκης, Σιάρκος (80′ Γκαλμποκίνης), Ντριβαλάς, Μαρβατάι, Μαυροδήμος, Βλιώρας (70′ Φακίτσας), Δάλλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Γιάντσης, Τσακνάκη, Μπίμπη.