Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη για τον Πανιώνιο!

Ο Πανιώνιος πήρε μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Φαρσάλων με 3–1 για την Β’ ΕΠΣΛ. Υποχώρησε στη 2η θέση της βαθμολογίας η Αναγέννηση, ανεβαίνει ο Πανιώνιος.

Στο 38’ ο Γιώργος Κίτσας ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή από τον Γιάννη Πατσιούρα κερδίζοντας πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και ευστόχησε για το 1-0. Στο 67’ ο Κίτσας Γεράσιμος βρήκε ωραία τον Κίτσα Γιώργο, ο οποίος μπήκε στη περιοχή και από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0.

Η Αναγέννηση Φαρσάλων κατάφερε να αντιδράσει και ο Αρβανιτοζήσης Α. με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά μείωσε σε 2–1. Στη συνέχεια ο Πανιώνιος κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ με διαγώνιο σουτ του Ανδρέα Ράπτη για το τελικό 3-1.

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Αποστόλης Κορομηλάς): Μεϊμάρογλου, Δημόπουλος, Βασιλείου Παρ., Κάνης, Ελιζόπουλος Ν. (46΄Στρατινάκης Παρ.), Παϊτέρης Π., Γκόλτσιος (30′ λ.τ. Βασίλειου Παν.), Ελιζόπουλος Σ., Κίτσας Γ., Κίτσας Γερ. (70′ Ράπτης Ανδ.), Στρατής Χρυσ.

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας, Κούρο, Τριανταφύλλου, Μπόγκας (30′ λ.τ. Σακελλαρίου), Συμεωνίδης, Πατσιούρας, Μουτκανάς, Τέμας (60′ Τσιαμπάς Απ.), Ζαγγανάς Χρ., Αρβανιτοζήσης Α., Τζερεμές.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Μπάρκας, Παπαγιαννόπουλος