Βαθμολογία

Πέρασε και από την Καρυά η Νεάπολη!

Νέα επιτυχία για τη Νεάπολη που πέρασε και από την Καρυά με σκορ 0-1, χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Χρήστος Ζαφειράκης στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Ο Χάρης Συγκούνας για τη Νεάπολη αποβλήθηκε στην αρχή του ματς με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Παρόλα αυτά στο 20’ ο Χρήστος Ζαφειράκης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Νίκου Μανώλη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καρακώστα. Στο 65’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσια, καθώς την εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου Δάσσιου απέκρουσε ο Άρης Μόσιαλος.

Για τους γηπεδούχους έχασαν ευκαιρίες οι Δάσσιος και Δάσσιος, ενώ από πλευράς φιλοξενουμένων ευκαιρίες έχασαν οι Γιώργος Σπανός και Χρήστος Ζαφειράκης.

Όλυμπος Καρυάς (Λευτέρης Τηγανής): Καρακώστας, Δάσσιος Γ., Δάσσιος Γρ., Καβαρατζής, Στεργιούλας, Δάσσιος Ορ. (80′ Κατσιούρας), Δάσσιος Ορ., Δάσσιος Κ., Αξούγκας, Μανούσιος, Χάμος.

Νεάπολη (Νίκος Βλαχούλης): Μόσιαλος, Συγκούνας, Κοσμάς, Ζάρρας (3′ Μανδραβέλης), Καρανικολός, Μπουχλαριώτης, Βράνας, Νάτσης, Μανώλης (75′ Παπαχρήστος), Ζαφειράκης (80′ Ευαγγέλου), Σπανός.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Μπίμπη, Πάσχος.