Βαθμολογία

Τρίποντο με ανατροπή ο Αετός Αμυγδαλέας!

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Αετός Αμυγδαλέας κατάφερε να γυρίσει το ματς απέναντι στη Νέα Πολιτεία κι έτσι πανηγύρισε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Αστραπή.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Στο 15’ ο Σπύρος Μπέλτσιος βρήκε χώρο και σούταρε από καλή θέση και πλάγια δεξιά από πάσα του Γιούρσάνη, κέρδισε τον Κιόρογλου για το 1-0. Στο 18’ ο Μαλάκος έκανε ωραία σέντρα από δεξιά και ο Καφούσιας με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ολική ανατροπή με τον Γαβριήλ Καφούσια που πέτυχε και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Στο 85’ ο Ζήσης Μαλάκος σούταρε από πλάγια θέση, έκανε ένα διαγώνιο σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες με τους Καφούσια, Μαλάκο και Πάσο, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μπέλτσιο.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Νίκος Γκαλίτσιος): Μαγαζιώτης, Λιούσκας, Μούτσιος, Παραφέστας, Παπαμάνος, Μπατζέλας, Μολάς, Ντουνούδης (75′ Σγουραλής), Αρσένης, Γκιουρσάνης, Μπέλτσιος.

Αετός Αμυγδαλέας (Γιάννης Αλεξούλης): Κιόρογλου, Ανδριανόπουλος, Ευαγγελούλης (85′ Χατζηιωαννίδης), Καφές, Πρίφτης, Σιούτας, Πολύζος, Κυριάκος, Πάσος, Μαλάκος, Καφούσιας (70′ Τσιτουρτζής.).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Ρουπέλας, Παραφέστας.