Βαθμολογία

«Βροχή» τα γκολ στο Βλαχογιάννι

Με το "Αγγλικό" σκορ 5-2 νίκησε η Δόξα Βλαχογιαννίου την Δάφνη Γλάυκης. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν 6 από τα 7 γκολ! Ο Βάλλας θα κάνει το 1-0 με ατομική ενέργεια στο 20'

 Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 58' θα γίνει το 1-1 με τον Σπανούλη. Όμως μετά από δύο λεπτά ο Κοντοθανάσης Β. με προβολή το 2-1 ενώ πάλι μετά από δύο λεπτά ο ίδιος θα δώσει στον Ζηρδέλη για το 3-1.

Ο Λιόλιος θα κάνει το 4-1 με πέναλτι αφού η μπάλα θα βρει σε χέρι αμυντικού. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-2 με τον Τσιόλη Ν. στο 77' με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το τελικό 5-2 θα γίνει από τον Λιόλιο Στο 83' ενώ ο Κοντοθανάσης Δ. σημάδεψε το δοκάρι στο 85'.                                                 

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Βάλλας, Αλεξίου, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Γκορομπίνος (55' Λλιόλιος), Κοντοθανάσης Β (80' Χαράλαμπος), Ζηρδέλης (80' Γεωργούλης), Κοντοθανάσης Δ., Κοκόμπελης.                                                              

Δάφνη Γλαύκης (Θοδωρής Σκύφτας): Κουκούτσης, Καραχάλιος, Τσιόλης Β. (40' Καλούσης), Υφαντής, Αλεξανδρής, Βεργής, Μπιρόλ (73' Τσιόλης Ν.), Μπατσογιάννης (65' Αγγελακόπουλος), Φώτος, Κολιοφούτης, Σπανούλης.                                           

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Μάνος, Μπουρουνίκος.

Βασίλης Παπαχατζής