Βαθμολογία

Πέρασε και από τη Νεάπολη ο Απόλλωνας!

Ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε να πάρει μία ακόμη σημαντική νίκη στο δρόμο προς της κατάκτηση της 1ης θέσης στην Α’ ΕΠΣΛ, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική.

Της Βάσως Γκατζούλη

Συγκεκριμένα κέρδισε στη Νεάπολη τον μαχητικό Ηρακλή Λάρισας με σκορ 0-3 και βλέπει την κορυφή να είναι δικιά του. Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν δυνατό κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, στο 25’ έχουμε την επίμαχη φάση όπου πολλές υπήρξαν πολλές διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους αφού θεώρησαν ότι πολύ εύκολα ο διαιτητής στην ανατροπή του Παλάσκα έδωσε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Κυριάκος και έκανε το 0-1.

Λίγο νωρίτερα στο 22’ σε αντεπίθεση που έκανε ο Απόλλωνας, τελευταίος παίκτης βρέθηκε ο Πότσης που επικίνδυνα έδιωξε σε κόρνερ. Στο 33’ ο Κούρο οδήγησε τον κούρσα, ο Γιαννακόπουλος έκανε το σουτ και η μπάλα έγλυψε το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Δύο λεπτά μετά, καλή στιγμή για τον Ηρακλή, όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Καπετάνι και ο Αποστόλου δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλωνας μπήκε δυνατότερα στο ματς και έτσι στο 60’ το φάουλ εκτέλεσε ο Κυριάκος, την κεφαλιά ο Παλάσκας και έκανε το 0-2.

Στο 65’ έγινε πάλι απειλητικός ο Απόλλωνας, όταν έβγαλε ωραία κάθετη πάσα ο Μπόντε, ο Παλάσκας που βρέθηκε μόνος του έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 73’ έκανε την κούρσα ο Νάστας στην αντίπαλη περιοχή και ο Παλάσκας έκανε το σουτ και το 0-3.

Στο 75’ ο Ηρακλής προσπάθησε να αντιδράσει, όταν ωραία συνδιάστηκαν ο Ζαφειρίου με τον Αποστόλου, η μπάλα έφτασε στον μαχητικό Μπάμη που έκανε ένα καλό σουτ η μπάλα πέρασε άουτ.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μπανταβάνης, Γαρουφαλλιάς, Φορτομάρης, Πότσης, Ψωμολιάς, Μπάμης, Λιάκος (62’ Τσιάτας), Καπετάνι (77’ Λαβαντσιώτης), Σπανός, Ζαφειρίου, Αποστόλου.

Απόλλων Λάρισας (Μιχάλης Ζιώγας): Μπρέλας, Λιλολάρι, Σκούπρας, Κολιός, Φλώρος (66’ Νάστας), Κουρδής, Παλάσκας, Κούρο (63’ Γεωργούλης), Γιαννακόπουλος, Κυριάκος (74’ Αντωνόπουλος), Μπόντε.

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Αρχοντής, Τσακνάκης.