Βαθμολογία

Με ανατροπή στην επανάληψη τα Φάρσαλα

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων φιλοξένησε την αξιόμαχη Δήμητρα Γιάννουλης και νίκησε με 2-1. Στην επανάληψη "ξύπνησαν" και γύρισαν το παιχνίδι. Ο Νεμπεγλέρας και ο Βούλγαρης είχαν πρώτοι ευκαιρίες χωρίς να σκοράρουν.

Στο 37' ο Μανάκας θα ανοίξει το σκορ με δυνατό σουτ. Στην επανάληψη τώρα οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά. Στο 52' ο Μπένος θα κερδίσει πέναλτι και την αποβολή του Μπάμπαλη και ο Βούλγαρης θα ευστοχήσει για το 1-1.

Εδώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται ότι πριν γίνει το πέναλτι υπήρξε φάουλ που δεν δόθηκε στον Εμμανουήλ. Στο 78' θα γίνει η ανατροπή. Σε ένα κόρνερ η μπάλα από τις κόντρες θα καταλήξει στα δίχτυα του Παναγιωτόπουλου από πόδι συμπαίκτη. Ο Βούλγαρης είχε δύο καλές ευκαιρίες χωρίς να σκοράρει στο β' ημίχρονο.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Οικονόμου, Τσανάκας, Καραμπούζης, Κουυρούμαλος, Τλούπας (65' Μεζίνι), Κομισόπουλος (69’ Πλιάγκας), Νεμπεγλέρας, Βούλγαρης, Μπένος (82' Κακαζούκης), Ζαγκανάς).

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Κουτρουμπής, Καλούσης, Εμαννουήλ, Μπάμπαλης, Μανάκας, Θώμος, Κοταρέλας, Μακρής (80' Χατζηγρηγορίου Κ.), Κατσαμάκας (60' λ.τ Χατζηγρηγορίου Τ.), Αμπατζίδης (70' Κουρούτσαλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Γκαρέλης, Καραγιάννης.

Βασίλης Παπαχατζής