Βαθμολογία

Μίλησε τελευταίος ο «μικρός»

Ο Δαμασιακός φιλοξένησε τον Σμόλικα Φαλάνης και ηττήθηκε με σκορ 2-3. Ο 16χρονος Βάνης έβαλε το νικητήριο γκολ και χάρισε στην ομάδα του το τρίποντο.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησαν οι φιλοξενούμενοι αφού ο Κακαβίτσης θα σκοράρει με "λόμπα" στο 1'. Ο Λούτσος θα φέρει το ματς στα ίσα στο 20' ενώ ο Γεωργατζάς θα κάνει την ανατροπή στο 35'.Στην επανάληψη και μάλιστα στο 3ο λεπτό ο Κόκρας θα εκτελέσει το κόρνερ και ο Δάσιος με κεφαλιά θα κάνει το 2-2.

Στο 54' ο ίδιος είχε δοκάρι ενώ στο επόμενο λεπτό ο Βάνης με σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το τελικό 2-3. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν αλλά ο Μουσιάρης Δ. θα αστοχήσει από κοντά.  

Δαμασιακός (Γιώργος Τζαφέρης): Μαστροδήμος, Λέτσιος Κ., Ανδρέου (55' Μουσιάρης Θ.), Αυλωγιάρης), Μπακαΐμης, Τσάλτας, Μουσιάρης Δ., Γεωργατζάς, Τζουμάκας(85' Σεΐζης), Λούτσος Στ., Δούκας Θ. 

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Κακανούλιας): Γραβάνης, Δολιάνης, Μπουζούκας (45' Κόκρας), Μάρκου (45' Βάνης), Κολοβός, Πατσής, Λιάνος, Τανάγιας Χρ., Σκούπρας, Κακαβίτσης, Δάσιος (85' Στιμουνιάρης).                               

Διαιτητική τριπλέτα: Καρδούλας, Πατέτσος, Γκόγκος.

Βασίλης Παπαχατζής