Βαθμολογία

«Καμπάνες» σε Απόλλωνα και Αχιλλέα!

Συνεδρίασε χθες το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα 3 μέλη της,  κ.κ. Κων. Κουτσογιάννη, Δήμητρα Φροξυλιά και Ελένη Πολύζου και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν  το περασμένο Σαββατοκύριακο, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ – ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

1.Στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ για τη συμπεριφορά οπαδών του στον αγώνα της 23/02/2016 με τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ, επέβαλε χρηματική ποινή 100 ευρώ

2.Στον ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ για τη συμπεριφορά οπαδών του στον αγώνα της 23/02/2016 με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ,καθώς και για δυσφημιστική ανακοίνωση του ΔΣ του, που δημοσιεύτηκε την 23/02/2016 στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, επέβαλε χρηματική ποινή 400 ευρώ (υπότροπος) και την υποχρέωση ανάκλησης του σχετικού δημοσιεύματος, εντός 10 ημερών, στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, άλλως θα εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα από τον Πειθαρχικό Κώδικα

3.Στον ΔΙΟΓΕΝΗ ΛΑΡΙΣΑΣ για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου του μετά τη λήξη του αγώνα της 28/02/2016 με τον ΧΕΙΜΑΡΡΟ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗΣ επέβαλε την ποινή της έγγραφης επίπληξης.

4.Στον εκπρόσωπο του ΔΙΟΓΕΝΗ ΛΑΡΙΣΑΣ κ. Γεώργιο Κύργια για τη συμπεριφορά του μετά τη λήξη του αγώνα της 28/02/2016 με τον ΧΕΙΜΑΡΡΟ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗΣ, επέβαλε ποινή αποκλεισμού 15 ημερών (μέχρι την 14/3/2016).

5.Στον εκπρόσωπο του ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗΣ κ. Ιωάννη Μπουρνάκα για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα της 28/02/2016 με τον ΔΙΟΓΕΝΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, επέβαλε ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής.

6.Στον ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ, ο οποίος δήλωσε με έγγραφό του προς την διοργανώτρια την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα, επέβαλε συνολική αφαίρεση 6 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και 6 βαθμών από το πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

7.Στον ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ για κακή συμπεριφορά (είχε 2 αποβολές) στον αγώνα της 28/02/2016 με τον ΑΣΤΕΡΑ Ν. ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ, επέβαλε χρηματική ποινή 50 ευρώ.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΤΑΜΠΛΗΣ Β., Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Δ., Ναρθάκι, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Δ., Ελευθεριακός, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου + αρχηγός, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΤΖΙΟΥΡΑΣ Α., Ελευθεριακός, εξύβριση διαιτητή + αρχηγός, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ

ΣΚΡΙΑΠΑΣ Χ., Δόξα Βαλανίδας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Δεν θεωρούνται υπότροποι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν τιμωρηθεί κατά το παρελθόν με ποινή 1 αγωνιστικής.