Βαθμολογία

Σάντσες: «Δεν πιστεύουμε στην κατάκτηση του τίτλου»!

Στην παραδοχή ότι οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ δεν πιστεύουν πως έχουν την ικανότητα να προχωρήσουν στην κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, προχώρησε ο Αλέξις Σάντσες!

Καμία πρόθεση να αρκεστεί σε δικαιολογίες για την... κατηφόρα της Άρσεναλ στο δεύτερο μισό της σεζόν, δεν είχε ο Αλέξις Σάντσες.

Μετά την ήττα από τη Σουόνσι με 2-1 στο «Έμιρεϊτς», οι «κανονιέρηδες» έμειναν στο -6 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Λέστερ, με τον Χιλιανό να εκτιμά ότι οι Λονδρέζοι ναι μεν έχουν την ποιότητα, αλλά δεν έχουν την πίστη για την κατάκτηση του τίτλου.

«Πιστεύω ότι έχουμε το υλικό και την ποιότητα στο ρόστερ μας για να φτάσουμε στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος. Η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύουμε στις ικανότητές μας, ότι δηλαδή μπορούμε επιτέλους να φτάσουμε στην κορυφή», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.

«Αν θυμηθείτε το ματς με τη Γιουνάιτεντ στον πρώτο γύρο, διψούσαμε για τη νίκη και καταφέραμε από τα πρώτα λεπτά να τους έχουμε στο 2-0. Αυτό μας λείπει πλέον. Δεν δείχνουμε τόσο παθιασμένοι στο γήπεδο», υπογράμμισε.