Βαθμολογία

Ευχές στον Σταμόγιαννο

Άτυχος στάθηκε ο μέχρι πρότινος παίκτης του Παναιγιάλειου Παναγιώτης Σταμόγιαννος, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Οι Αιγιώτες δεν τον ξέχασαν και του ευχήθηκαν να επιστρέψει γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο 24χρονος μέσος της Σπάρτης τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Αρκαδικό, θα μείνει εκτός για τουλάχιστον έξι μήνες και το πρωί της Πέμπτης (3/3) υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αποκατασταθεί η ζημιά.

«Σύσσωμη η «οικογένεια» του Παναιγιαλείου εύχεται στον Παναγιώτη να επιστρέψει το γρηγορότερο ακόμα πιο δυνατός στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Τέλος, σεμινάριο από τη Sportradar παρακολούθησαν οι παίκτες των «μελανόλευκων» την Τετάρτη (2/3) με την ΠΑΕ να εκδίδει και την ακόλουθη ενημέρωση: «Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» εύχεται ταχεία ανάρρωση στον πρώην ποδοσφαιριστή τής ομάδας μας Παναγιώτη Σταμογιάννο, ο οποίος βρίσκεται από σήμερα στην Αθήνα, όπου και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Πιο συγκεκριμένα, ο 24χρονος μέσος της «ΑΕ Σπάρτη» τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Παναρκαδικό και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκο. Ο πρώην «μελανόλευκος» ποδοσφαιριστής αύριο το πρωί θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματός του και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις μετά από δυο μήνες.

Σύσσωμη η «οικογένεια» του Παναιγιαλείου εύχεται στον Παναγιώτη να επιστρέψει το γρηγορότερο ακόμα πιο δυνατός στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις».