Βαθμολογία

Θα περάσει από τη Νεάπολη ο Απόλλων Λάρισας;

Στην τελική ευθεία έχει περάσει το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ που παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον σε κορυφή και ουρά, αναφορικά με τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους. Αυτό το Σάββατο (5/3) θα διεξαχθούν τα ματς της 27ης αγωνιστικής.

Ο πρωτοπόρος Απόλλων θα αγωνιστεί στη Νεάπολη κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας που κάνει την απέλπιδα προσπάθεια να διατηρηθεί στην μεγάλη κατηγορία. Σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα κόντρα σε μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει το μεγάλο κίνητρο της παραμονής.

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων θα υποδεχθεί την ιδιαίτερα ανεβασμένη Δήμητρα Γιάννουλης σε ένα αμφίρροπο ματς. Ο Δαμασιακός θα υποδεχθεί τον Σμόλικα Φαλάνης και ο Φαλανιακός τον ΠΟ Ελασσόνας.

Δυνατό ματς αναμένεται να γίνει ανάμεσα στο Καλοχώρι και το Μακρυχώρι που «καίγεται» πλέον για βαθμούς. Μεγάλο παιχνίδι θα γίνει ανάμεσα στον Αμπελωνιακό και τους Αγίους Αναργύρους με φόντο την παραμονή.  Τέλος θα γίνουν και οι αναμετρήσεις Δόξα Βλαχογιαννίου - Δάφνη Γλαύκης και Ηρακλής Χάλκης - Αβέρωφ Λάρισας.

Α’ ΕΠΣΛ

Σάββατο (5/3)

Αχιλλέας Φαρσάλων - Δήμητρα Γιάννουλης

Αστραπή Ν. Πολιτείας - Αετός Αμυγδαλέας

Δαμασιακός - Σμόλικας Φαλάνης

Φαλανιακός - ΠΟ Ελασσόνας

Αναγέννηση Καλοχωρίου - Αετός Μακρυχωρίου

Ηρακλής Λάρισας - Απόλλων Λάρισας

Αμπελωνιακός - Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων

Δόξα Βλαχογιαννίου - Δάφνη Γλαύκης

Ηρακλής Χάλκης - Αβέρωφ Λάρισας