Βαθμολογία

Στους Χειμερινούς αγώνες ο ΝΟΛ

Στους Χειμερινούς αγώνες Ανδρών – Γυναικών που θα διεξαχθούν στο Ο.Α.Κ.Α. το τριήμερο 4 έως και 6 Μαρτίου,θα παρευρεθεί η αγωνιστική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας, για πρώτη φορά  με 6 αθλητές.

Το σημαντικότερο είναι το μικρό της ηλικίας των αθλητών, οι οποίοι είναι από 14 έως και 17 ετών και καλούνται να αγωνιστούν δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής κολύμβησης.  Στόχος είναι να βελτιώσουν τα ατομικά τους ρεκόρ και να αποκομίσουν εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον.

Οι αθλητές είναι: Αληπρασίτης Γιώργος, Καταραχιά Ευαγγελίνα, Παππά-Δαλλιού Νεφέλη, Χαλιαμπάλια Γεωργία, Μπακογιάννη Μαρία και Φραγκογούλα Ευανθία.

Παράλληλα διεξάγεται και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Λυκείων στο οποίο αθλητές του ΝΟΛ θα εκπροσωπήσουν τα σχολεία της Λάρισας, οι οποίοι είναι:

ΚαταραχιάΕυαγγελίνα: 4ο Λύκειο

Τσιάρα Κατερίνα: 4ο Λύκειο

Κώτσιου Δημήτρης: 8 Λύκειο

Κανάκης Βασίλης: 8ο Λύκειο

Αληπρασίτης Γιώργος: 10ο Λύκειο

Κουτσογάκη Τάνια: 10ο Λύκειο

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Λ. εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές και τους προπονητές τους και ευχαριστεί τον κ. Μανδηλά Βασίλη, πρόεδρο του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Λάρισας και το BRACO SPORT, που ως αρωγοί μέσω των ειδικών εκπτώσεων που χορήγησαν στην αγωνιστική ομάδα για τα εισιτήρια και τα μπλουζάκια της αποστολής αντίστοιχα, συνδράμουν στις προσπάθειες των αθλητών της αποστολής.