Βαθμολογία

Λουκάκου: «Να γίνω ακόμη καλύτερος»!

Μπορεί να «γαζώνει» ασταμάτητα τα αντίπαλα δίχτυα και να απειλεί την κορυφή των σκόρερ, όμως δεν επαναπαύεται! Ο Ρομέλου Λουκάκου υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά, προκειμένου να ανέβει ποδοσφαιρικό… level!  

Με το γκολ που πέτυχε την Τρίτη σε βάρος της Άστον Βίλα (3-1),ο επιθετικός της Έβερτον έφτασε τα 17 στο πρωτάθλημα και έσπασε το ρεκόρ τερμάτων της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ, ξεπερνώντας τους Κότι και Καντσέλσκις, οι οποίοι είχαν σταματήσει τα 16. Στα 22 του, ο Βέλγος έχει ήδη κερδίσει το σεβασμό και την αναγνώριση, όμως όπως επεσήμανε, ακόμη δεν έχει φτάσει στο… πικ της καριέρας του.

«Συνεχίζω να εξελίσσομαι ως ποδοσφαιριστής. Θέλω να γίνω ακόμη καλύτερος και να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου. Χαίρομαι πολύ που σκόραρα πάλι, όμως θα πρέπει να παραμείνω σε αυτό το επίπεδο. Το σημαντικότερο απ'όλα είναι ότι νικήσαμε. Θα έπρεπε να είχαμε σημειώσει περισσότερα τέρματα, αλλά νομίζω ότι είναι θετικό και μόνο το γεγονός ότι νικήσαμε εκτός έδρας με σκορ 3-1», τόνισε χαρακτηριστικά ο νεαρός επιθετικός.