Βαθμολογία

Νέα καταξίωση για Ζαλαώρα!

Ο Γιάννης Ζαλαώρας είναι τη φετινή χρονιά προπονητής τερματοφυλάκων της Λαμίας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και σίγουρα το έργο του είναι πολύ σπουδαίο.

Η όρεξη που έχει είναι κάτι που τον διακρίνει και εκτός από την προετοιμασία των τερματοφυλάκων της Λαμίας είναι πλέον και στο τιμ της Εθνικής Ενόπλων.

Σημαντική και ιδιαίτερα τιμητική θέση για τον Γιάννη Ζαλαώρα που έχει τα τελευταία χρόνια διαρκεί ανοδική πορεία στην καριέρα του, με πέρασμα από μεγάλες ομάδες Α’ και Β’ Εθνικής. Κανείς δεν ξεχνά στη Λάρισα το σύντομο αλλά καθοριστικό του πέρασμα από την ΠΑΕ ΑΕΛ...

Το φιλικό…

Μάλιστα την Τετάρτη 2/3/2016 στο ΔΑΚ Λαμίας η ομάδα της Λαμίας έδωσε ένα δυνατό φιλικό με αντίπαλο την ομάδα της Εθνικής Ελλάδας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις  με τον Δημήτρη Σπανό να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίζονται πολλά λεπτά στο πρωτάθλημα. Για την ιστορία το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1 και σκόρερ τον Φωστέρη για τους φιλοξενούμενους στο 50΄ και τον Καραγιάννη για τους γηπεδούχους στο 68΄.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 (Δημήτρης Σπανός): Πανέτσος, Ζουλιώτης, Παπαργυρίου, Καραλής, Νατσιόπουλος, Leandro, Νεόφυτος, Τόσκας, Μπουλούλης, Τζόκιτς, Μιλιεβιτς.

Αγωνίστηκαν και οι: Πάππος, Καραγιάννης, Παπαευθυμίου, Νύκταρης, Κοτσώνης, Κυριακόπουλος, Αλεξίου.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Μοσχονάς, Τασουλής, Ρισβάνης, Κυριακίδης, Σκούρτης, Φωστέρης, Μητροφάνης, Μεϊμάρογλου, Τσαγγάρης, Γεωργουδάκης, Τζανέτος.

Αγωνίστηκαν και οι: Βασιλάκης, Ασλανίδης, Καψής, Λιόσης, Μουχερίδης, Θάνος, Παπακωνσταντίνου, Μπιτσάνης.