Βαθμολογία

«Όπου υπάρχει δράκος, υπάρχει και το φίδι»

Δεν άφησε αναπάντηση την ανακοίνωση-επίθεση της Νίκης Βόλου η διοίκηση της Α.Ε. Καραϊσκάκης. Οι Θεσσαλοί μετά τον μεταξύ τους αγώνα στο «Π. Μαγουλάς» (0-0) είχαν απαντήσει στις καταγγελίες των Αρτινών και είχαν αναφερθεί με σκληρούς χαρακτηρισμούς για την πρωτοπόρο του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, λέγοντας πως το τέλος είναι προδιαγεγραμένο και πως «δεν θα λείψει από το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Η Α.Ε. Καραϊσκάκης όμως πήρε θέση, τονίζοντας πως «μην κόπτεσθε για το πότε θα διαλυθούμε», ενώ υποστήριξε πως «όπου υπάρχει δράκος υπάρχει και το φίδι και αυτό μόνο έρπει». Αναλυτικά:

«Το να απαντάμε σε τουλάχιστον αφελείς ανακοινώσεις εσωτερικής κατανάλωσης δεν έχει νόημα, και μάλιστα σε ανθρώπους που πιστεύουν ''ότι το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό '' σας πληροφορούμε ότι αυτό μόνο στην ζούγκλα ισχύει και όχι σε οργανωμένες κοινωνίες όπου υπάρχουν κανόνες κ.λ.π.

Τώρα όσον αφορά τους ψιθύρους ,τα υπονοούμενα κ.λ.π, μάλλον εξ ιδίων κρίνεται τα αλλότρια και μην κόπτεσθε για το πότε θα διαλυθούμε, και σε κάθε περίπτωση δεν χρειαζόμαστε την έγκρισή σας . Συνήθως όπου υπάρχει δράκος υπάρχει και το φίδι και αυτό μόνο έρπει.

ΤΕΛΕΙΑ- ΠΑΥΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

Εκ του Δ.Σ.»