Βαθμολογία

Βερναδάκης: «Η ισοπαλία μας αδικεί 100%»

Τα Χανιά ήταν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τον Κισσαμικό, οπότε ο Κώστας Βερναδάκης δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για την ισοπαλία μετά το ματς. Ο συνεργάτης του Γιώργου Λυρώνη χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα, εξηγώντας ότι ο αντίπαλος δεν απείλησε ουσιαστικά.

Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στον Σπύρο Μπαξεβάνο για την προσπάθεια και χαρακτήρισε το ματς σαν διαφήμιση για το ποδόσφαιρο. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε γι' αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι η ισοπαλία μας αδικεί 100%. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούσαν να κρατήσουν τις άμυνες τους σε πολύ καλό βαθμό. Δεν έγιναν φάσεις, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άλλαξε τελείως. Εμείς κάναμε αλλαγές, ενισχύοντας τα άκρα μας και κατορθώσαμε να κάνουμε τρεις με τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες όπου έπρεπε να είχαμε βάλει τουλάχιστον ένα γκολ.

Ο Κισσαμικός ήταν πάρα πολύ καλός, όμως δεν μπόρεσε να μας απειλήσει. Σταθήκαμε πάρα πολύ καλά αμυντικά και θα ξαναπώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί. Ήρθαμε στο Μάλεμε για να κερδίσουμε και τελικά πήραμε έναν βαθμό. Από κει και πέρα προχωράμε μπροστά.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον συνάδελφο για την προσπάθεια που κάνει και εύχομαι καλή συνέχεια στο Κισσαμικό. Είμαστε δύο σωματεία του νομού Χανίων και το αποψινό παιχνίδι ήταν μία διαφήμιση για το ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους για τη στήριξή τους και συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους».