Βαθμολογία

Μπαξεβάνος: «Ικανοποιημένοι από τον βαθμό»

Κισσαμικός και Χανιά έμειναν στο 0-0, αλλά βάσει της εικόνας του αγώνα, ο Σπύρος Μπαξεβάνος δήλωσε ικανοποιημένος από τον βαθμό. Ο προπονητής του Κισσαμικού έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, αλλά ο ΑΟΧ πιο επικίνδυνος στο δεύτερο.

Παράλληλα, εξέφρασε τη χαρά του για την πορεία του ποδοσφαίρου του νομού, ευχόμενος να ανέβουν ακόμα περισσότερες ομάδες. Αναλυτικά τα όσα είπε: ««Ήταν παιχνίδι ειδικών συνθηκών με ιδιαιτερότητες αφού παίζανε δύο ομάδες από την ίδια περιοχή που θέλανε και οι δύο τη νίκη. Εμείς έχοντας δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι κι από τη στιγμή που είχαμε νικήσει στο προηγούμενο νομίζω ότι μπορούσαμε να διαχειριστούμε διαφορετικά το παιχνίδι. Είμαστε όμως ικανοποιημένοι από τον βαθμό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για εμάς και ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, όπου δικαιούμασταν κάτι καλύτερο από την ομάδα των Χανίων. Στο δεύτερο ημίχρονο όντως η ομάδα των Χανίων ήταν καλύτερη, αλλά το μόνο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που κρατήσανε την ψυχραιμία τους και δεν διαλύσαμε την ομάδα με άσκοπες κάρτες. Κάλλιστα η ομάδα των Χανίων μπορούσε να πετύχει κάποιο τέρμα σε αυτές τις ευκαιρίες που μας δημιούργησε.

Τους εύχομαι καλή συνέχεια και είναι καλό για το Χανιώτικο ποδόσφαιρο να υπάρχουν ομάδες στις επαγγελματικές κατηγορίες. Υπάρχει ο Πλατανιάς, υπάρχουν τα Χανιά κι εμείς και είναι καλό για όλη την περιοχή και νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια αν υπάρξει κι άλλη ομάδα θα είναι ακόμα καλύτερο να διατηρηθούμε εμείς και να ανέβει κι ακόμα κάποια. Καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους και συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου».