Βαθμολογία

Το μήνυμα στον Νταβίντοφ

Το απόγευμα της Δευτέρας (29/2) έφτασε στη βάση της η αποστολή του Αγροτικού Αστέρα, η οποία αναγκάστηκε να διανυκτερεύσει στη Ζάκυνθο για άλλο ένα βράδυ, καθώς δεν μπορούσε να αποχωρήσει την Κυριακή (28/2) λόγω των ισχυρών ανέμων.

Δεν έφτανε, δηλαδή στους, Θεσσαλονικείς η ήττα από τους Επτανήσιους, ήρθε και η ταλαιπωρία σε συνδυασμό με το οικονομικό κόστος, καθώς ούτε η Κ19 μπόρεσε να φύγει από το νησί.

Από εκεί και πέρα, αυτό που λένε στον Εύοσμο είναι πως μπορεί να υπάρχει άγχος δεδομένης της χαμηλής βαθμολογικής συγκομιδής της ομάδας, αλλά οι άνθρωποί της παραμένουν αισιόδοξοι. Πιστεύουν στον Κώστα Γεωργιάδη και θεωρούν ότι η λύση θα βρεθεί τελικά στο επιθετικό πρόβλημα.

Ο Διαμαντόπουλος στη Ζάκυνθο έπαιξε μισή ώρα και κόντρα στα Χανιά θα είναι σε θέση να ξεκινήσει, ενώ και ο Συμελίδης θα πάρει λεπτά συμμετοχής. Την ίδια στιγμή υπάρχει προβληματισμός για δύο.

Ο ένας είναι ο Μπιτάνγκ, ο οποίος δεν έχει προσφέρει σχεδόν τίποτα έως τώρα. Αλλιώς περίμεναν τα πράγματα στον Αγροτικό και δεν αποκλείεται να γίνει και μία συζήτηση με τον Αφρικανό εντός της εβδομάδας σε μία προσπάθεια αφύπνισης.

Ο άλλος είναι φυσικά ο Νταβίντοφ, ο οποίος την Κυριακή (28/2) έμεινε στον πάγκο. Ο Σέρβος είναι παρατεταμένα ντεφορμέ και αν δεν συνέλθει, τότε θα συνεχίσει να μην αγωνίζεται. Αυτό ήταν το... καμπανάκι από τον Γεωργιάδη και μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση του 32χρονου.

a-sports.gr