Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Την ήττα με 2-1 από την Κέρκυρα γνώρισε η Αναγέννηση Καρδίτσας τη Δευτέρα (29/2), σε ματς που προηγήθηκε και πάλεψε πολύ προς το φινάλε για να μην το χάσει.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν θα μπορούσε να έχει παράπονα από τους παίκτες του και χαρακτήρισε σκληρό το ποδόσφαιρο θεωρώντας πως η ομάδα του άξιζε έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για τη σημερινή τους προσπάθεια. Θα έλεγα είμαι στενοχωρημένος γιατί το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα αδικεί τους ποδοσφαιριστές. Διότι βάσει εικόνας πιστεύω ότι άξιζαν περισσότερα πράγματα από την ήττα. Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, μία ομάδα ποιοτική που έχει από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας. Όσον αφορά το ματς, θεωρώ ότι έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια, για μένα προσωπικά, στην κατηγορία.

Τα παιδιά είχαν θέληση και πάθος. Στο παιχνίδι κυριαρχήσαμε σε πολλά σημεία. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε αλλα από ένα όμορφο και απρόβλεπτο γκολ του Χιντζίδη το παιχνίδι ήρθε στα ίσα. Παρόλα αυτά όμως η προσπάθεια συνεχίστηκε στο 2ο ημίχρονο. Ωστόσο σε μία αντεπίθεση της Κέρκυρας δεχτήκαμε το γκολ. Πιέσαμε πάρα πολύ στο τελευταίο 20λεπτο, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις αλλά δεν μπορέσαμε τουλάχιστον να σώσουμε το βαθμό της ισοπαλίας και να δικαιωθεί η προσπάθεια των παιδιών.

Το ποδόσφαιρο όμως είναι έτσι, σκληρό. Από το σημερινό παιχνίδι κρατάω το γεγονός ότι η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και αν συνεχίσουμε με ίδιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Από αύριο το μυαλό μας είναι στην προετοιμασία μας για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Ελευσίνα που για μένα, θα έλεγα, είναι μονόδρομος. Να ευχηθώ στον κ. Βοσνιάδη καλό υπόλοιπο, πρωταθλήματος, να εκπληρώσουν το στόχο τους και πραγματικά τα καλύτερα. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα και βοήθησε στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών».

Ο σκόρερ Γιώργος Σκαθαρούδης σχολίασε: «Σήμερα ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Κέρκυρα που είναι και πρωτοπόρος του πρωταθλήματος. Ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι και δουλεμένοι μέσα στην εβδομάδα από τον προπονητή μας και προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Είχαμε τη διάθεση, την όρεξη και την κίνηση μπροστά. Είχαμε και την κατοχή της μπάλας.

Ευτυχήσαμε να βάλουμε πρώτοι το γκολ και να προηγηθούμε. Στη συνέχεια εξακολουθούσαμε να έχουμε καλή απόδοση αλλά ο αντίπαλος με ένα πολύ όμορφο γκολ μας ισοφάρισε. Στο 2ο ημίχρονο μπήκαμε και πάλι καλά, αλλά ο αντίπαλος με μία αντεπίθεση μας έβαλε και δεύτερο γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι είχαμε μία πολύ καλή παρουσία σήμερα και αξίζαμε κάτι καλύτερο από το τελικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε και έχουμε την Κυριακή ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι με την Ελευσίνα. Θα επιδιώξουμε τη νίκη όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και πιστεύω ότι θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Βοσνιάδη και στην Κέρκυρα και εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους».