Βαθμολογία

Βοσνιάδης: «Κάναμε ένα μεγάλο λάθος»

Πολύτιμο τρίποντο σε δύσκολη έδρα πήρε η Κέρκυρα, η οποία το απόγευμα της Δευτέρας (29/2) νίκησε με 2-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Φαίακες δέχτηκαν μεγάλη πίεση στα τελευταία λεπτά και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως γύρισαν πολύ πίσω και δεν κρατούσαν μπάλα, κάτι που χαρακτήρισε μεγάλο λάθος ο προπονητής τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης: «Ήταν μία πολύ δύσκολη νίκη για εμάς, απέναντι σε έναν αντίπαλο που προηγήθηκε νωρίς και ήταν καλύτερος στο α’ ημίχρονο. Η Αναγέννηση πήγαινε πρώτη σε όλες τις φάσεις και κινδυνεύσαμε σε 2-3 περιπτώσεις ακόμη. Ευτυχίσαμε να ισοφαρίσουμε με τον Χιντζίδη που συνηθίζει να σκοράρει με αυτόν τον τρόπο. Προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε στο β’ ημίχρονο και εξηγήσαμε στους παίκτες μας ότι μόνο με την κατοχή της μπάλας θα μπορέσουμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από αυτό που είχαμε. Πετύχαμε το δεύτερο γκολ και μετά κάναμε ένα μεγάλο λάθος, γυρίσαμε πολύ πίσω και δεν κρατήσαμε την μπάλα.

Η Αναγέννηση έφερε την μπάλα στην περιοχή και εκεί δημιουργήθηκαν καταστάσεις που σώθηκαν την τελευταία στιγμή. Γενικά έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όταν είχαμε το αποτέλεσμα, να ψάξουμε να βρούμε ανοιχτή την Αναγέννηση πίσω και να μπορέσουμε να πετύχουμε κι άλλο τέρμα. Δεν το καταφέραμε. Πήραμε με αυτόν τον τρόπο τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μία πολύ δουλεμένη ομάδα. Συγχαρητήρια στο συνάδελφο για την καλή δουλειά του. Η Αναγέννηση είναι μία φιλόδοξη ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Εμείς συνεχίζουμε. Το επόμενο παιχνίδι είναι δύσκολο και ξέρουμε ότι όλοι οι αντίπαλοι διεκδικούν αποτέλεσμα. Ευχόμαστε και με καλύτερη εικόνα στη συνέχεια, να μπορέσουμε να έχουμε τη συγκομιδή που θα μας δώσει στο τέλος την άνοδο».

Ο σκόρερ Αλέξανδρος Αρναρέλλης είπε: «Σήμερα πιστεύω ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της κατηγορίας. Ήταν ένα αυθεντικό παιχνίδι Β’ Εθνικής που είχε γκολ, δύναμη, μονομαχίες και τρεξίματα. Σίγουρα ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη νίκη. Κάναμε πάρα πολλά λάθη αλλά αυτή είναι δουλειά του τεχνικού τιμ και του προπονητή για να μας τα εξηγήσουν άμεσα. Σίγουρα κρατάμε τους τρεις πόντους. Ήταν ο λόγος για τον οποίον και ήρθαμε εδώ. Από εκεί και πέρα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Αναγέννηση. Πιστεύω ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος με πάρα πολλά ταλέντα και τους εύχομαι γρήγορα να εκπληρώσουν το στόχο τους και να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται διότι μπορούν».