Βαθμολογία

Κλοπ: «Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς»

Δεν είναι καιρός για δάκρυα. Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα στον τελικό του Λιγκ Καπ, όμως εστίασε στην ανάγκη άπαντες στη Λίβερπουλ να μαζέψουν εγκαίρως τα… κομμάτια τους και να συνεχίσουν την προσπάθεια στις άλλες υποχρεώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν.  

Σχετικά με την αναμέτρηση, ο κόουτς των «κόκκινων» δεν μηδένισε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, αντίθετα κράτησε και ορισμένα καλά στοιχεία που διέκρινε στο παιχνίδι της ομάδας.

«Σαφώς και είμαι απογοητευμένος με την κατάληξη, αλλά και ευχαριστημένος με πολλά πράγματα που είδα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δώσαμε τα πάντα, προσπαθήσαμε και σκοράραμε. Είχαμε και μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε το ματς σε ορισμένες στιγμές. Η ατυχία είναι ένας παράγοντας που μπορεί να σου στερήσουν το τρόπαιο σε τελικό», ήταν το πρώτο σχόλιο του Γερμανού προπονητή, ο οποίος πρόσθεσε:

 «Το γκολ της Μάντσεστερ Σίτι δεν έπρεπε να μπει, όμως παρόλα αυτά απαντήσαμε. Παίξαμε καλά ανά διαστήματα. Δεν έχει σημασία τι λέω τώρα. Το αποτέλεσμα δεν πρόκειται να αλλάξει. Πρέπει να το αποδεχτούμε. Ό,τι έγινε, έγινε. Μπορείς να πέσεις, επιβάλλεται όμως να σηκωθείς. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το αποτέλεσμα, παρά μόνο να κοιτάξουμε μπροστά».