Βαθμολογία

Σπανός: «Φτηνό το γκολ που φάγαμε»

Σκασμένος ήταν ο Δημήτρης Σπανός μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ριζούπολης. Η ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης και κυρίως το γκολ, από το οποίο προήλθε πίκραναν τον προπονητή της Λαμίας, που δεν… κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Σπανός, συμφώνησε στη διαπίστωση ότι το τέρμα που έφαγε η ομάδα της Φθιώτιδας ήταν αυτό που λέμε στο ποδόσφαιρο… φτηνό και δεν έψαξε για δικαιολογίες. Παράλληλα, ο έμπειρος κόουτς παραδέχθηκε ότι πλέον η προσπάθεια της Λαμίας ως προς το θαύμα της ανόδου είναι… θαύμα και μάλιστα πολύ δύσκολο.

«Ήταν ένα παιχνίδι που εκ των προτέρων θα τελείωνε στο 1-0. Για αυτό ήρθαμε και εμείς εδώ αυτό ήρθαμε να κάνουμε… Να αμφισβητήσουμε τη βαθμολογική σειρά των ομάδων που είναι από πάνω μας. Να μπορέσουμε να πάμε πιο κοντά τους και να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Κάναμε την προσπάθεια μας, φέραμε ως ένα σημείο εκεί που θέλαμε, ατυχήσαμε, δεχθήκαμε ένα γκολ, που θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει και πιέσαμε στο τελευταίο 20λεπτο βγάζοντας δύο φάσεις, που θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει. Παρόλα αυτά όμως, έχουμε την πικρία μας από μία ήττα που θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει. Συνεχίζουμε για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ήμαστε στεναχωρημένοι και ίσως απογοητευμένοι από την έκβαση του παιχνιδιού. Στο ποδόσφαιρο όμως ποτέ μη λες ποτέ…», είπε στην αρχική τοποθέτηση του ο Σπανός για να προσθέσει μετά από σχετική ερώτηση ότι: «Θεωρώ ότι σε κάποιες στιγμές μετά το γκολ που δεχθήκαμε ήμασταν απείθαρχοι… Χάσαμε 5-6 λεπτά».

Για τις ελπίδες ανόδου της Λαμίας από εδώ και πέρα είπε: «Κοιτάξτε και σήμερα το θαύμα κυνηγούσαμε. Όταν υπάρχουν τρεις ομάδες με εννέα και οκτώ πόντους μπροστά σου και πας να τις φτάσεις, έτσι είναι... Πρέπει η ομάδα να μάθει να ζει με αυτό, να μάθουμε να κυνηγάμε το θαύμα και να έχουμε όραμα… Μπορώ να πω ότι μείναμε πολύ πίσω, πρέπει να είμαστε λογικοί στο ποδόσφαιρο. Είναι όμως άλλο να τερματίσεις τέταρτος και άλλο τρίτος ή έβδομος… Αυτή η ομάδα μπορεί να τερματίσει σίγουρα ψηλά».

Για το ποιο αποτέλεσμα θα θεωρούσε δικαιότερο είπε: «Νομίζω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Το πλάνο μας ήταν να χτυπήσουμε στο τελευταίο 20λεπτο στην κόντρα. Εμείς φταίμε…».

Τέλος ο Σπανός για το αν είναι φτηνό το γκολ που δέχθηκε η Λαμία απάντησε: «Είναι έτσι, μεγάλη απόσταση, άνοιξε το τείχος… Δεν θέλω να ρίξω ευθύνες κάπου, αλλά όταν δέχεσαι ένα γκολ από 25-30 μέτρα σου μένει μια πικρία».

Από πλευράς των παικτών της Λαμίας ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης τόνισε: «Τόσο εμείς όσο και ο αντίπαλος μας ήθελε να το κερδίσει, καθώς είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία . Η ομάδα πρόσφερε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Δεχθήκαμε ένα γκολ, που θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη αντίδραση. Ωστόσο, δεν πρέπει να διαμορφωθεί κάποιο κλίμα απογοήτευσης…».