Βαθμολογία

Τεράστια νίκη για το Στόμιο!

Μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον Θερμαϊκό Στομίου που επικράτησε με 2–3 του Κιλελέρ! Με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου στο ματς, ο Κώστας Ξαφάρας πάσαρε για τον Τζέφρι Σινάν για το 0-1.

Στο 20’ ο Λιάκος εκτέλεσε κόρνερ, ο Μυλωνάς πήδηξε ψηλότερα από όλους, έκανε τη κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Το Κιλελέρ κατάφερε στο 60’ να μειώσει. Ο Αποστόλης Ζιόμπουρας βρήκε ωραία με κεφαλιά – πάσα τον Θέμη Γούση και αυτός με ψύχραιμο πλασέ μείωσε σε 1-2.

Στο 65΄ο Τζέφρι Σινάν έβγαλε όμορφα για τον Κώστα Ξαφάρα και ο τελευταίος με σουτ σκόραρε για το 1–3. Στο 70’ ο Παντελής Γκέκας με σουτ έκανε το τελικό 2-3.  Απαράδεκτη ήταν σημερινή διαιτησία του κ. Γιάντση σύμφωνα με τους ανθρώπους του Κιλελέρ που έχουν πολλά παράπονα.

Α.Ε. Κιλελέρ (Βασίλης Δραγατζίκης): Κουκοφίκης, Ζιόμπουρας Αθ., Φιλοκώστας (70′ Μπερσιάνης), Κοκότσικας, Γουρνάρης, Χατζόπουλος, Γκέκας, Ζιόμπουρας Απ., Κασιός (75′ Τσαμπάζης), Καναλιώτης (60′ Χατζηλαδάς), Γούσης.

Θερμαϊκός Στομίου (Γιώργος Σκρέτας): Φωτίου, Μυλωνάς, Καρέτζος, Ταπατάς, Χατζηλιώντας (65′ Νικολάου), Λιάκος, Ξαφάρας, Οικονόμου, Τσιάρας (82′ Σελήνης), Σινάν, Θεοδώρου (75′ Βλούχος).

Διαιτητική τριπλέτα: Γιάντσης, Νίκζας, Βασιλός.