Βαθμολογία

Γλαύκη Φαλανιακός σημειώσατε Χ

Η Δάφνη Γλαύκης φιλοξένησε τον Φαλανιακό με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια με την κεφαλιά του Κόκκινου στο 22' και τον Ιγγλέζο στο 35' ενώ χαμένες ευκαιρίες είχαν οι Αλατάς, Αλεξανδρής και Παπαγεωργίου.

Το γκολ μπήκε στο μισάωρο από την προβολή του Λυγούρα για το 0-1. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τα τέσσερα σουτ του Τσιώλη Ν. και κατάφεραν να σκοράρουν στο 65' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπατσογιάννη αφού πριν η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού.

Χαμένες ευκαιρίες για την ανατροπή είχαν οι Αγγελακόπουλος, Μπατσογιάννης, Καλούσης, Σπανούλης και Βεργής ενώ ο Φαλανιακός είχε δοκάρι στο 72' με τον Παπαγεωργίου και χαμένες ευκαιρίες με τους Αλατά και Αλεξανδρή.

Δάφνη Γλαύκης (Θοδωρής Σκύφτας): Κουκούτσης, Καραχάλιος, Τσιώλης Β., Αλεξανδρής, Βεργής, Τσιόλης Ν. (65' Αγγελακόπουλος), Πιρόλ, Καλούσης, Σπανούλης (75' Κολιοφούτης), Μπατσογιάννης, Υφαντής.

Φαλανιακός (Φεραίος Γιαννακός): Βάγιος, Φατούρας, Χριστιανίδης, Πανταζής, Δαλακώνης, Γιώργης, Κόκκινος, Ιγγλέζος (70' Σουλιώτης), Παπαγεωργίου, Αλεξανδρής (85' Γκάζι), Αλατάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Γ., Δεληγιάννης Αλ., Παπαγεωργίου.

Βασίλης Παπαχατζής