Βαθμολογία

Σπυρόπουλος και Δημητρέλης σε τρελά κέφια

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου πέρασε από την έδρα του Αβέρωφ Λάρισας με σκορ 1-2. Και τα δύο γκολ μπήκαν με "καρμπόν" φάσεις με τον Δημητρέλη να δημιουργεί και τον Σπυρόπουλο να σκοράρει.

Μόλις στο 5' ο Μακανίκας είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους ενώ ο Κουτσάκης απείλησε αμέσως μετά χωρίς αποτέλεσμα. Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους και στο 30' με τον Τσαντούλη. Στο 40' ο Δημητρέλης θα βρει τον Σπυρόπουλο για το 0-1 ενώ στο 55' πάλι ο Δημητρέλης βρήκε πάλι τον Σπυρόπουλο για το 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο 78' με τον Ζαφειρούλη να μειώνει σε 1-2. Χαμένες ευκαιρίες είχαν οι Ελευθέρογλου, Ζαφειρούλης και πάλι ο Ελευθέρογλου δοκάρι στο 90'.

Αβέρωφ Λάρισας: Μάνος, Μπέλτσιος, Μούτσιος (75΄Σωτήρης), Κόφος, Κουτζούδης, Καραγιώργος, Ράπτης (60' Καραλής), Κουτσάκης, Ελευθέρογλου, Γιώργης (60' Σουλούκος), Ζαφειρούλης.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Δούρος, Μάρκου, Έξαρχός, Μαλαχτάρης, Σαμαράς, Βενέτης (75' Δάκτυλας), Δημητρέλης (66' Παιδής), Μακανίκας, Τσαντούλης (70' Χατζηγιάννης).

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Δεληγιάννη Ευαγγ., Παπαγιαννόπουλος.

Βασίλης Παπαχατζής