Βαθμολογία

Ισοπαλία στη Νεάπολη

Ηρακλής Λάρισας και Δαμασιακός πήραν από έναν βαθμό στο τελικό 0-0 στο γήπεδο της Νεάπολης.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη για την προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία, με τον Δαμασιακό να είναι φυσικά σε πολύ καλύτερη βαθμολογική θέση και να παίζει χωρίς ιδιαίτερο άγχος.

Στο 43’ ένα καλό σουτ του Σπανού ελάχιστα άουτ. Στο 55’ σέντρα του Τσιάτα από δεξιά, έβγαλε στον Σπανό αυτός από πλεονεκτική θέση δεν τα κατάφερε. Στο 56’ κόρνερ ο Τριανταφυλλόπουλος την κεφαλιά ο Ψωμολιάς άουτ. Στο 62’ καλό σουτ του Μουσιάρη Δ. η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 80’ ο Τζουμάκας έκλεψε την μπάλα, έβγαλε τη σέντρα στον Λόλα αυτός έκανε το μακρινό σουτ η μπάλα πάνω από την εστία. Στο 92’ ο Τζουμάκας με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ, κόντραρε η μπάλα σε αμυντικούς  σε μια μεγάλη ευκαιρία για το Δαμάσι.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μπαταβάνης, Γαρουφαλλιάς, Φορτομάρης, Πότσης, Ψωμολιάς, Μπάμης (90’ Ταστεμερίδης), Τσιάτας, Καπετάνι, Σπανός, Τριανταφυλλόπουλος (78’ Λαβαντσιώτης), Αποστόλου.

Δαμασιακός  (Γιώργος Τζαφέρης): Μαστοροδήμος, Γεωργαντζάς, Μπακαϊμης, Αυλογιάρης, Λέτσιος Κ., Τσιάλτας, Μουσιάρης Δ., Δούκας (84’ Ανδρέου), Λέτσιος Σ., Λόλας (95’ λ.τ. Γανός), Τζουμάκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκάγκας, Τέγος, Κοτούμπας.