Βαθμολογία

Παλικαρίσια νίκη για τον Τύρναβο 2005

Με το γκολ του Καρατάσιου ο Τύρναβος 2005 νίκησε στην έδρα του τον Οπούντιο Μαρτίνο και έτσι αύξησε και άλλο τις πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Το "κλειδί" της νίκης ήταν το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του Τυρνάβου. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 3' με το σουτ του Μπαρούτα να περνά λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Θαναηλάκη στο αμέσως επόμενο λεπτό αλλά ο Παπαγιάννης θα διώξει σε κόρνερ. Στο 6' ο Βούζας θα σκοράρει αλλά το γκολ θα ακυρωθεί ως οφσάιντ. Στο 10' ο Αϊβάζης θα κάνει το σουτ και η μπάλα θα περάσει δίπλα από το δοκάρι.

Στο 34' ο Κόκορας θα απειλήσει αλλά ο Γιουρούσης θα μπλοκάρει. Στο 43' ο Οπούντιος θα χάσει μεγάλη ευκαιρία με τον Κάκαβα να σουτάρει αλλά ο "φύλακας άγγελος" Παπαγιάννης θα δείξει σε κόρνερ.

Στην επανάληψη αν και οι δύο ομάδες ανοίχτηκαν δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά είχαμε γκολ. Στο 77' συγκεκριμένα ο Λούγκος θα εκτελέσει το φάουλ και ο Καρατάσιος με κεφαλιά θα δώσει το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Τύρναβος 2005 (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Καρλιάμπας, Καρατάσιος, Μπαρούτας, Κρίτσας, Λούγκος, Κόκορας (56' Κωστούλας), Λίταινας (64' Κεσίδης), Τασιούλης, Βούζας (61' Νούσιος).

Οπούντιος Μαρτίνος: Γιουρούσης, Γκριτζάπης, Κωτσάλας, Νικολόπουλος, Τσέλος, Δεδές, Πατσαρούχας (84' Μαλέρδος), Πέπας, Θαναηλάκης, Ζαχαρόπουλος (80' Δημητρέλης), Κάκαβας (69' Ραπάι).

Διαιτητική τριπλέτα: Μαυρίδης, Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης (Μακεδονίας).