Βαθμολογία

Ξέσπασαν οι παίκτες του Ηρακλή Ψαχνών

Σε απίστευτες καταγγελίες προχώρησαν οι παίκτες του Ηρακλή Ψαχνών στην ανακοίνωση που εξέδωσαν. Μετά την παραίτηση της ομάδας της Εύβοιας από το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής οι «πράσινοι» στάθηκαν στο έργο της προηγούμενης διοίκησης, τονίζοντας πως αν δεν ήταν εκείνοι δεν θα αγωνιζόταν φέτος ο σύλλογος, ωστόσο τους χαρακτήρισαν «ψεύτες,υποκριτές και διπρόσωπους» και λέγοντας πως «ακόμα και τώρα ζητάνε μίζες για μεταγραφές παικτών». Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Η ομάδα ξεκίνησε δύσκολα.. Η αλήθεια είναι πως αν δεν βρισκόντουσαν  το καλοκαίρι οι κύριοι που ήρθαν για να αναλάβουν την ομάδα, η ομάδα δεν θα υπήρχε… Όμως η ομάδα και η κάθε ομάδα χρειαζόταν ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, όχι ψεύτες,υποκριτές και διπρόσωπους… που ακόμα και τώρα ζητάνε μίζες για μεταγραφές παικτών! Σε εμάς να δουν τα γέλια που μας προκαλούν αυτά που ακούμε! Δεν θέλουμε όμως να σταθούμε σε αυτούς..

Εμείς θέλουμε να ευχηθούμε στην ομάδα να βρει τον δρόμο της… Να ευχαριστήσουμε το Ψαχνιώτικο Διοικητικό Συμβούλιο  που ήταν δίπλα μας παρά τις όλες δυσκολίες, και θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τον κύριο Γιαννούτσο που ήταν πάντα δίπλα μας…

Έβλεπε τα τραγικά λάθη και προσπαθούσε να τα διορθώσει μόνος του, και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που στηρίξαμε την ομάδα στα δύσκολα, γιατί αυτός και το Ψαχνιώτικο Διοικητικό Συμβούλιο ήταν πάντα δίπλα μας…».