Βαθμολογία

Παρελθόν από την Καλλιθέα ο Κατσούλης

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του είναι και επίσημα ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος αποχώρησε από το ρόστερ της Καλλιθέας. Ο 25χρονος τερματοφύλακας δεν βρισκόταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και μετά από συζητήσεις που είχε με τη διοίκηση του συλλόγου βρέθηκε η «χρυσή τομή» και λύθηκε η συμεργασία τους μετά από 4 περίπου χρόνια.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στο facebookο Κατσούλης ευχαρίστησε εκείνους που τον βοήθησαν αυτά τα χρόνια, αλλά κυρίως εκείνους που με την συμπεριφορά τους τον έκαναν πιο σκληρό. Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Σήμερα και τυπικά ήρθε το τέλος μιας μεγάλης πορείας και συνεργασίας με μια ομάδα που έζησα από play off ανόδου στην Α' Εθνική μέχρι και play out την περσινή πολύ δύσκολη χρονιά όπου τελικά καταφέραμε σαν οικογένεια την τελευταία αγωνιστική να παραμείνουμε στην κατηγορία. Στην φετινή καταπληκτική χρονιά δεν θα ηθελα να αναφερθώ, καθώς τελείωσε άδοξα για κάποιους απο εμάς που στελεχώναμε επάξια αυτά τα 4 χρόνια την ΠΑΕ Καλλιθέα.

Και συγκεκριμένα για εμένα μετά απο 17 αγώνες που αγωνίστηκα και με την ομάδα να βρίσκεται στην 5η θεση, πριν αποχωρήσω. Θα μπορούσα να γράφω για ώρες καθως το δέσιμο με αυτή την ομάδα ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αλλά... Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια αλλά πολύ περισσότερο αυτούς που μου έδειξαν μέσα από την συμπεριφορά τους την πραγματική εικόνα της κοινωνίας που ζούμε, μέσα απο τη μικρογραφία του ποδοσφαίρου, και με έκαναν πιο σκληρό και ρεαλιστικό για τη συνέχεια».