Βαθμολογία

(Χ)ορταστικό ματς στη Βερδικούσια!

Η Προοδευτική Βερδικούσιας φιλοξένησε τον Κεραυνό Δένδρων με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 3-3! Στο 6’ εκτέλεση κόρνερ του Κώστα Δήμκου, ανάποδο ψαλιδάκι του Δημήτρη Μιχαλέ και η μπάλα στα δίχτυα για το 1–0.

Στο 15’ από ασίστ του Κώστα Δήμκου, με σουτ ο Νίκος Οικονόμου του Αθανασίου, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 35’ απάντησαν τα Δένδρα όταν ο Θανάσης Αγγελής με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, μειώνοντας έτσι σε 2–1. Στο 60’ εκτέλεση κόρνερ του Βόραδα, ο Κουτσογιάννης έκανε το 2-2 με κεφαλιά. 

Στο 75΄ η κεφαλιά του Θανάση Αγγελή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι για τα Δένδρα.. Στο 80΄ από πάσα του Δήμκου, με σουτ ο Δημήτρης Μιχαλές έκανε το 3–2. Τέλος στις καθυστερήσεις ο Αποστόλης Καλέσης με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Δούλας Δ., Μάνης, Στατήρης, Μούμος, Θάνος, Φραγκογούλας (55′ Μαντζιαρής), Καρκατσέλας, Συνάπαλος, Οικονόμου Ν. Αθ. (65′ Κουμαντζέλης (75′ λ.τ. Χατζής)), Δήμκος, Μιχαλές.

Κεραυνός Δένδρων (Χρήστος Τασιούλας – Φάνης Μπατραλέξης): Κωστόπουλος, Καλέσης Αχ., Αγγελής, Τασιούλας Κ., Κουτσογιάννης, Σκριάπας, Γκάτης, Βόραδας, Ζερδένης (70′ Τσιάτας), Παπαοικονόμου (60′ Μπακού), Καλέσης Απ.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Μίχος, Σπανούλης.