Βαθμολογία

Άλωσε την Συκέα η Ακαδημία Τυρνάβου

Την συντριβή με 0-8 γνώρισε ο Α.Ο. Συκέας από την Ακαδημία Τυρνάβου. Πρωταγωνιστής ο Λόζος με τέσσερα γκολ. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν την όρεξή τους από το πρώτο λεπτό όταν ο Μπάκος Γ. θα ανοίξει το σκορ. Στο 13' ο ίδιος θα δώσει στον Λόζο για το 0-2 και στο 44' θα βρει τον Δασκαλόπουλο που με καρφωτή κεφαλιά θα κάνει το 0-4.Πίο πριν στο 15' ο Λόζος θα κάνει το 0-3.

Στην επανάληψη δεν σταμάτησαν. Ο Λόζος θα πάρει την πάσα από τον Ντιντόκα για το 0-5 στο 58'.Ο Ντούρος θα κάνει το 0-6 με προβολή αφού πήρε την επαναφορά σε σουτ του Λόζου στο 64'.

Δύο λεπτά μετά ο Ντιντόκας είχε δοκάρι όπως και ο Ρεβίσιος στο 72'.Στο 74' ο Λόζος θα σκοράρει το 0-7 για να έρθει ο Παπαχατζής με ένα σουτ από τα 60 μέτρα να κλείσει τον χορό των γκολ.

Συκέρα (Δημήτρης Καρατζιόλης): Κυρίτσης, Κουκουβάγιας (65′ Μπάγιος), Ζιώζιας, Κατσιγιάννης Β., Τάχατος, Παληγιάννης, Παλάσκας, Τάτσος (70′ Βασιλόπουλος), Κατσιγιάννης Φ., Καρέλας, Μπαργιώτας (85′ Λάζος).

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Σαμπανλάρι, Ντούρος, Μπάκος Κ., Δασκαλόπουλος, Γαλάρας, Παπαχατζής, Παπαδόπουλος (50′ Ντιντόκας), Βίδρας (60′ Ρεβίσιος), Λώζος, Μπάκος Ι., Φουρκιώτης (75′ Κρόσι).

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Φακής, Τζιόλας.

Βασίλης Παπαχατζής