Βαθμολογία

Ένα γκολ και τρίποντο για την «Πέλα»

Η Πελασγιώτιδα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Άρη Κουλουρίου με σκορ 1-0. Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε με πέναλτι, με τους φιλοξενούμενους να το παλεύουν μέχρι τέλος.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 26’ πέναλτι κέρδισε ο Αναστασίου από ανατροπή του Χριστοδούλου, το εκτέλεσε ο ίδιος, απέκρουσε ασταθώς ο Παπαγούλας, πήρε ο ίδιος το ριμπάουντ και έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 30’ ο Δαμασιώτης έκανε τη σέντρα, ο Κιος Σ. την κεφαλιά έδωσε αμυντικός με κεφαλιά πάνω στη γραμμή. Στο 42’ ο Αναστασίου το σουτ, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 60’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Συρούκη, η μπάλα σύριζα από το δοκάρι. Στο 70’ ο Χαραλάμπους το σουτ από πλεονεκτική θέση, με τις γροθιές σε κόρνερ ο κίπερ. Στο 80’ οριζόντιο δοκάρι για την «Πέλα» με τον Δαμασιώτη.

Πελάσγιώτιδα (Γιώργος Χατζής): Ζήκος, Κατσάβας, Τέλιος, Κατράνας, Μπλέρι (61’ Γελαλής Π.), Κιος Σ., Μαροσούλης, Τσέλα (46’ Ντάφης), Αναστασίου (46’ Γελαλής Ι.), Δαμασιώτης, Χαραλάμπους.

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράντζης): Παπαγούλας, Μιχόπουλος, Φασούλας, Καλογερόπουλος, Καρλιγκιώτης Μ., Κοτάκος, Γαρυφαλλόπουλος (85’ Καρλιγκιώτης Α.), Δημητρίου, Χριστοδούλου (65’ Λευτέρης), Νεράντζης (32’ λ.τ. Συρούκης), Παπαγεωργίου.

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμάντης, Κωτσόπουλος, Κακάνης.