Βαθμολογία

Περιμένουν τον Μπαλντοβαλίεφ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Κέρκυρας για το παιχνίδι της Δευτέρας (29/2) κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τα πλάνα του Αλέξανδρου Βοσνιάδη φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία στιγμή.

Αλλαγές στην ενδεκάδα είναι πολύ πιθανό να έχουμε ξανά πέραν της επιστροφής του Βενέτη στο κέντρο της άμυνας. Ο Νίκιτς είναι σε θέση να ξεκινήσει βασικός και λογικά αυτό θα γίνει, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η τελική απόφαση για το δεξί άκρο της άμυνας, εκεί που έχει προβάδισμα ο Γκόμες.

Από εκεί και πέρα, οι επόμενες δύο προπονήσεις θα δείξουν και την κατάσταση που είναι ο Μπαλντοβαλίεφ. Αν φανεί απόλυτα έτοιμος, τότε είναι πιθανό να πάρει ακόμα και φανέλα βασικού. Αντιθέτως, αν δεν είναι καλά θα μείνει εκτός 18αδας.

Αυτό που λένε, πάντως, στο νησί είναι πως ποντάρουν πολλά στον Σκοπιανό και περίμεναν ήδη να έχει βοηθήσει τους Φαίακες. Απλώς το πρόβλημα ήταν ότι προήλθε από μία ομάδα που έκανε προετοιμασία και συνεπώς προπονήσεις σε εντελώς διαφορετικούς ρυθμούς και ότι προέκυψε και ο μικροτραυματισμός του πριν τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό.

a-sports.gr