Βαθμολογία

Γεωργιάδης: «Μας πείσμωσε από μόνη της η γκέλα»

Τρεις νίκες χρειάζεται ο Άρης για να επικυρώσει την άνοδο στη Β’ Εθνική και στο «στρατόπεδο» των «κίτρινων» επικρατεί βεβαιότητα ότι αυτό θα γίνει, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο (28/2) εκτός έδρας ματς με τον Λαγκαδά.

Αυτό τόνισε στη media day της Παρασκευής (26/2) και ο Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του πείσμωσαν μετά το πρόσφατο «στραβοπάτημα» με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου.

«Είμαστε ο Άρης και πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Ήταν ένα ατυχές αποτέλεσμα μέσα στο “Βικελίδης”. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά προκειμένου να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο, για να τελειώνουμε ουσιαστικά με αυτό το μαρτύριο.

Μας πείσμωσε από μόνη της η γκέλα. Έχουμε μπροστά μας τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια που πρέπει να τα κερδίσουμε και θα τα κερδίσουμε, για να τελειώσουμε μαθηματικά την άνοδο», ανέφερε ο έμπειρος δεξιός μπακ.

Από εκεί και πέρα, είπε:

Για το αν υπήρξε δυσφορία μετά την ισοπαλία: «Αν δεν υπήρχε δυσφορία, κάτι δεν θα πήγαινε καλά. Όταν είσαι ο Άρης και φέρνεις 0-0 στην έδρα σου με οποιαδήποτε ομάδα κι αν παίζεις σε αυτή την κατηγορία, είναι αρνητικό. Ο προπονητής μας έκανε τα παράπονά του και τελείωσε εκεί το θέμα. Το αφήνουμε πίσω μας αυτό και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το πώς αισθάνεται μετά τον τραυματισμό του: «Το βασικό είναι να είσαι υγιής. Είμαι αρκετό διάστημα με την ομάδα και πιστεύω πως θα είμαι 100% έτοιμος. Αν όχι στο 100%, σίγουρα στο επίπεδο που θέλω».

Στη media day μίλησε και ο Γιάννης Σιδεράκης, με τον τερματοφύλακα του Άρη να δηλώνει αρχικά: «Σίγουρα δεν μας ικανοποιεί το προηγούμενο αποτέλεσμα. Είχαμε πει πως θέλουμε μόνο νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν ήταν η εικόνα αυτή που περιμέναμε ούτε αυτή που έχουμε δείξει στα προηγούμενα παιχνίδια.

Όλα όμως είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν βάλαμε το γκολ που θέλαμε. Από εδώ και στο εξής κοιτάμε τη συνέχεια με μεγαλύτερη προσοχή». Ενώ για το θέμα της εκκαθάρισης σχολίασε: «Πάντα σκεφτόμαστε θετικά. Εμείς ήρθαμε εδώ με σκοπό να επαναφέρουμε τον Άρη εκεί που του αξίζει, στη Σούπερ Λιγκ. Διαβάζουμε κι ενημερωνόμαστε για την κατάσταση κι ελπίζουμε να πάνε όλα καλά».