Βαθμολογία

«Πράσινο φως» από τον Δήμαρχο για το νέο γήπεδο»

Ο Δήμαρχος του Λονδίνου ενέκρινε το πλάνο για το νέο γήπεδο της Τότεναμ και έτσι όλα μπαίνουν στην τελική ευθεία για την κατασκευή του νέου της «σπιτιού».

«Η απόφαση αυτή σηματοδοτεί ακόμη ένα ορόσημο ζωτικής σημασίας και είμαστε ευγνώμονες στον Δήμαρχο για την συνεχή υποστήριξή του. Το νέο αυτό σύστημα φέρνει τεράστια δημόσια οφέλη και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή της τοπικής κοινωνίας και τα ευρύτερα ενδιαφερόμενα μέρη.

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε κομμάτι αυτού του σημαντικού βήματος προς τα εμπρός σε μια περιοχή που είναι το σπίτι μας εδώ και 130 χρόνια και στην οποία θα συνεχίσουμε να μένουμε και να παίζουμε τον ρόλο μας» ανέφερε από την πλευρά του ο Ντάνιελ Λέβι, πρόεδρος της Τότεναμ, και από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, προσέθεσε:

«Το Λέιν είναι ήδη ένα εμβληματικό γήπεδο μέσα στην ιστορία και το καινούργιο πλάνο όχι μόνο θα διπλασιάσει την χωρητικότητά του, αλλά θα προσφέρει και εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης που θα ωφελήσουν την Πρέμιερ Λιγκ, τα διεθνή αθλητικά γεγονότα αλλά και συναυλίες στην καρδιά της πόλης. Το γήπεδο θα δώσει νέα πνοή στην περιοχή, νέες θέσεις εργασίας και τόνωση της ανάπτυξης».