Βαθμολογία

Ρανιέρι: «Ποια Άρσεναλ; Δυσκολότερη η Νόριτς»!

Ιδιαίτερη προσοχή στο παιχνίδι κόντρα στη Νόριτς συνέστησε στους ποδοσφαιριστές του ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος υπογράμμισε πως το εν λόγω ματς είναι δυσκολότερο από αυτό κόντρα στην Άρσεναλ. Τη δική του ιδιαίτερη άποψη για την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στη Νόριτς εξέφρασε ο Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο προπονητής της πρωτοπόρου Λέστερ, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετέφερε να όσα είπε στους παίκτες του, με κυριότερο πως το παιχνίδι με τα «καναρίνια» θα είναι σαφώς πιο δύσκολο από αυτό κόντρα στην Άρσεναλ, από την οποία και έχασε στις καθυστερήσεις. «Είπα στους παίκτες μου ότι θα είναι μία μεγάλη μάχη την Κυριακή. Θα είναι δυσκολότερο από το ματς κόντρα στην Άρσεναλ», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.

«Θέλω να δω τους παίκτες μου συγκεντρωμένους και θυμωμένους επειδή χάσαμε στο τελευταίο λεπτό. Θέλουμε να μεγαλώσουμε και να παραμείνουμε στο υψηλό επίπεδο. Τώρα πρέπει να διαχειριστούμε την πίεση και να έχουμε αυτοπεποίθηση. Είναι νέο για εμάς. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Τα πέντε επερχόμενα παιχνίδια, πιστεύω πως μπορούν να είναι το κλειδή στη σεζόν μας», συμπλήρωσε.