Βαθμολογία

Τέλος ο Τάντιτς από τη Σπάρτη

Παρελθόν από τη Σπάρτη αποτελεί ο Μπόζινταρ Τάντιτς, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (25/2). Ο Σέρβος άσος κατήγγειλε ότι επί πέντε μήνες λάμβανε λιγότερα χρήματα από εκείνα που προέβλεπε η αρχική συμφωνία, με αποτέλεσμα να αποφασίσει τη λύση της συνεργασίας.

Οι δηλώσεις του Τάντιτς στην ιστοσελίδα report24.gr: «Λύθηκε η συνεργασία μου με την ομάδα της ΑΕ Σπάρτης. Δεν ήθελα να φύγω γιατί μου άρεσε πολύ το κλίμα στην ομάδα, η πόλη και φυσικά ο θαυμάσιος κόσμος που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή.

Είχα βρει το ρυθμό μου μετά τον τραυματισμό μου και προσπαθούσα πολύ τόσο στις προπονήσεις όσο και στα επίσημα παιχνίδια. Ο λόγος που φεύγω είναι γιατί δεν κρατήθηκε από πλευρά της διοίκησης στην Αθήνα η συμφωνία που είχαμε κάνει από την αρχή. Μου δόθηκαν για πέντε μήνες λιγότερα χρήματα από ότι είχαμε συμφωνήσει. Αυτό με έκανε να ζητήσω τις τελευταίες ημέρες τα χρήματα μου ή το δελτίο μου.

Η απόφαση τελικά ήταν να πάρω το δελτίο μου και να αποχωρήσω από την ομάδα που σε αυτό το διάστημα που βρέθηκα στην Σπάρτη έγινε για εμένα το σπίτι μου.

Θέλω να ευχαριστήσω με την ευκαιρία που μου δίνεις τον προπονητή μου Σωτήρη Αντωνίου που είχα μια άψογη συνεργασία, τον γενικό αρχηγό Θύμιο Σταυρόπουλο αλλά και όλους τους ανθρώπους της ομάδας όπως επίσης και τα παιδιά της διοίκησης εδώ στην Σπάρτη αλλά και το Δημήτρη Καρρά στην Αθήνα. Θα διεκδικήσω τα δεδουλευμένα μου». Να σημειωθεί ότι ο Τάντιτς αποκάλυψε πως ήδη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με δύο ομάδες: τον Παναργειακό και την Α.Ε. Καραϊσκάκης.