Βαθμολογία

«Καταγγελία» από οκτώ πρώην παίκτες του Άρη

Σε καταγγελία κατά του Άρη προέβησαν την Πέμπτη (25/2) οκτώ πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας (Αραβίδης, Παπαζαχαρίας, Κουλουχέρης, Παπαστεριανός, Καπετάνος, Δέλλιος, Μαλλούς, Γκίτκος).

Οι άλλοτε άσοι των «κιτρίνων», με επιστολή τους στον Σταύρο Κοντονή, την ΕΠΟ, την ΕΕΑ, τη ΓΓΑ, τη Βουλή των Ελλήνων και τη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή ΓΓΑ, «κάρφωσαν» το σύλλογο για τις συμβάσεις εργασίας (όταν ήταν ΠΑΕ) και τη διαδικασία της εκκαθάρισης.

«Σας ζητάμε αφενός μεν να τηρήσετε όσα μας απαντήσατε στο πρόσφατο σχετικό έγγραφό σας, σεβόμενος τόσο τους υφιστάμενους νόμους και κανονισμούς, όσο και τις υπάρχουσες δικαστικές αποφάσεις, αφετέρου δε να επιμεληθείτε ώστε μέσω του Νέου Νόμου να μην φαλκιδευθούν ή καταδολιευθούν τα περιουσιακά δικαιώματα μας», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η επιστολή: «ΠΡΟΣ τον Υφυπουργό Αθλητισμού Κο Σταύρο ΚΟΝΤΟΝΗ

Κοινοποίηση: 1. ΓΓΑ 2. ΕΕΑ 3. ΕΠΟ 4. ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 5. ΠΣΑΠ 6. Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή ΓΓΑ

ΑΙΤΗΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Των:

Κύριε Υφυπουργέ.

Σε συνέχεια προηγούμενης αίτησης που υπέβαλλε ο πληρεξούσιος δικηγόρος μας και επί της οποίας απαντήσατε με το υπ’ αριθμ. /18-12-2015 έγγραφο σας ,επ’ ευκαιρία δημοσίων δηλώσεων, τοποθετήσεων και ανακοινώσεων των παραγόντων του ποδοσφαιρικού τμήματος του ερασιτεχνικού σωματείου «ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε τα εξής:

Έτσι ώστε και νέα ΠΑΕ «αβρόχοις ποσί» να συστήσουν και συγχρόνως να απαλλαγούν από τις οφειλές τους απέναντί μας.

ΕΠΕΙΔΗ αυτή την πρόθεση τους οι διοικούντες και οι νομικοί του ΑΡΗ, όχι μόνο δεν την κρύβουν αλλά την διατυμπανίζουν με δηλώσεις τους μέσω του Αθλητικού Τύπου Θεσσαλονίκης.

ΕΠΕΙΔΗ το «ύποπτο παιχνίδι» που παίζεται παρασκηνιακά μέσω μελών της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, που έχετε συστήσει, δυστυχώς αποδείχθηκε περίτρανα από τις δημόσιες δηλώσεις, που έκανε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ κ. ΚΟΥΓΙΑΣ στην εκπομπή «Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ» την 22-2-2016, όπου ξεκάθαρα είπε ότι ο Πρόεδρος της Νομοπαρασκευαστικής, πρώην μέλος της ΕΕΑ και Δικηγόρος κ. ΠΕΡΡΑΚΗΣ, του υποσχέθηκε ότι με τον υπό κατασκευή Νέο Αθλητικό Νόμο θα τακτοποιήσει τα νομικά προβλήματα των προβληματικών ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΡΗ κλπ., σχετικά με την λύση κι εκκαθάρισή τους.

ΕΠΕΙΔΗ οι υφιστάμενοι κανονισμοί της ΕΠΟ ρυθμίζουν πλέον αυστηρά τις συγκεκριμένες διαδικασίες και ως προς την αδειοδότηση και ως προς τις πειθαρχικές κυρώσεις.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ και με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ κάθε καταδολιευτική πράξη ή παράλειψη εις βάρος των κεκτημένων διαδικαστικών αποφάσεων εκ μέρους μελών της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής σας ή άλλων οργάνων σας ΚΑΙ

ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ αφενός μεν να τηρήσετε όσα μας απαντήσατε στο πρόσφατο σχετικό έγγραφό σας, σεβόμενος τόσο τους υφιστάμενους νόμους και κανονισμούς, όσο και τις υπάρχουσες δικαστικές αποφάσεις, αφετέρου δε να επιμεληθείτε ώστε μέσω του Νέου Νόμου να μην φαλκιδευθούν ή καταδολιευθούν τα περιουσιακά δικαιώματα μας.

Αθήνα, 25-2-2016

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος