Βαθμολογία

Δεν πάει πουθενά ο Στάριτζ

Γιούργκεν Κλοπ και Ντάνιελ Στάριτζ έδειξαν με την στάση τους στην συνέντευξη Τύπου πως ο ποδοσφαιριστής ανήκει και θα παραμείνει στο δυναμικό της Λίβερπουλ, βάζοντας οριστικό τέλος στις φήμες που είχαν ακουστεί το προηγούμενο διάστημα.

Με τον Άγγλο διεθνή να είναι τραυματίας, να μην χρησιμοποιείται από τον προπονητή του ακόμη και όταν αισθανόταν λίγο καλύτερα, ο Τύπος τον ήθελε να σκέφτεται την αποχώρησή του. Ακόμη και όταν από την Γουέστ Χαμ αρνήθηκαν επίσημα το ενδιαφέρον, τα δημοσιεύματα δεν σταμάτησαν.

Ωστόσο ο Κλοπ δήλωσε: «Ο Ντάνιελ είναι ένας πραγματικά καλός ποδοσφαιριστής και τώρα είναι διαθέσιμος να παίξει, κάτι που θέλουμε να ισχύει συνέχεια. Κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα τώρα. Όπως ας πούμε το μέλλον του. Μπορείτε να σταματήσετε να το σκέφτεστε πλέον» και ο Στάριτζ συνέχισε:

«Φυσικά και ήταν λίγο δύσκολο που ήμουν τραυματίας. Αλλά είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου και πλέον ανυπομονώ για το μέλλον μου στην Λίβερπουλ. Δεν υπάρχει άγχος να ανησυχώ γι' αυτό. Ήμουν χαλαρός από πιο πριν και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ» ενώ όσον αφορά τα όσα γράφτηκαν στο διαδίκτυο πως δεν ήθελε να παίξει για θρησκευτικούς λόγους προσέθεσε:

«Με εξέπληξε για να είμαι ειλικρινής. Δεν ήξερα ότι η θρησκεία έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Ως παιδί δεν τα σκέφτεσαι όλα αυτά. Το να λες ότι ένας παίκτης δεν θέλει να παίξει είναι ό,τι πιο ασεβές μπορείς να πεις σε οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Είναι πολύ απογοητευτικό όποιος και να το λέει. Για ποδόσφαιρο μιλάμε, οπότε ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, αλλά κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί και να καταλάβει πόσα πολλά σημαίνει για μένα το ποδόσφαιρο».